Favoriete producten 2017

Het jaar 2017 zit er weer op, dus dat wil zeggen dat elke beauty blogger en vlogger wel een lijst met favorieten van afgelopen jaar klaar heeft. Persoonlijk vind ik dit een van de leukste posts en vlogs om te lezen of bekijken. Beeldt jullie in hoe groot mijn enthousiasme is bij het schrijven van mijn eigen favorieten van 2017.

Als mascara greep ik dit jaar heel vaak naar mijn Catrice Rock Couture Extreme Volume. Deze mascara zorgt voor veel volume en maakt de wimpers extra lang. De mascara komt met een fijn borsteltje, waardoor je gemakkelijk de wimpers van elkaar kan scheiden. Geen spinnepoten en klonterwimpers, maar mooie lange wimpers.

Als lipstick kies ik net als vele andere beautyguru’s en beautybloggers voor de bekende Velvet Teddy van Mac. Bijkomstig ook mijn allereerste mac lipstick ooit en waarschijnlijk ook de eerste lipstick die ik volledig zal opgebruikt hebben. Hij gaat al enkele jaren mee, maar raakt nu echt wel goed op. De kleur past perfect bij een alledaagse make-up look en geeft net dat ietsje meer aan een look.

2bb755c5-d510-4201-8a7f-112dfc1f267f

Daarnaast mag ook zeker de Matte lip liquid Windsor Rose 032 van The Body Shop niet vergeten worden. De kleur komt goed overeen met Velvet Teddy van Mac en is daardoor ook een favoriet. The Body Shop bracht maar een kleine serie liquid lipsticks uit en enkel Windsor Rose kon mij bekoren. Daarnaast ruiken de liquid lipsticks van The Body shop erg lekker, wat een pluspunt is van deze lippenstift.

4a80303f-2ec6-4b73-ba80-d3d1b4050030

Recent kwam de Rimmel Lasting Finish 25h foundation in mijn leven, maar veel experimenteren kon ik nog niet doen. Toch leek deze foundation onmiddellijk beter dan de andere foundations in mijn collectie.

Als highlighter ben ik dit jaar gezwicht voor opnieuw een klassieker van Mac, namelijk Soft and Gentle. Telkens ik deze wou aanschaffen was hij niet op voorraad in de winkel, maar uiteindelijk heb ik hem toch kunnen bemachtigen. And YES, deze highlighter is volledig mijn ding. De subtiele glow die hij brengt op mijn wangen, zorgt voor een nog steeds naturelle schijn op het gezicht. Geen overdreven opvallende highlighter maar eerder een subtiele en elegante glow.

2b4bba37-9ecc-41fd-8ac3-6648b4bc0aec

Een laatste make-up product waar ik dit jaar vaak gebruik van heb gemaakt is het I Heart makeup Naked Chocolate palette. Dit palette bevat alles wat je nodig hebt om meerdere ooglooks te maken. Er zitten wat lichte tinten in, afgewisseld met donkere bruine en rode tinten. Daarnaast wisselt men in het palette ook voldoende af tussen matte en shimmer oogschaduws. De grote spiegel in het palette maakt het makkelijk om de oogschaduw aan te brengen en is dus zeker een pluspunt.

In 2017 gebruikte ik ook regelmatig het Mask of Magnaminty masker van Lush. Al kan ik niet goed tegen de pepermuntgeur, toch vind ik het masker goed werken op de huid. Het masker trekt al het vuil uit je porieën, kalmeert en zuivert je huid. Op pamper-mondays, terwijl ik in een warm bad zit, breng ik dit masker op en kan ik genieten terwijl ik video’s kijk van mijn favoriete beauty guru Shaaanxo.

dc84be9d-6819-45d0-97cf-50099ac9bc27

Een laatste product vond ik het moeilijkst om uit te kiezen, namelijk parfum. Als een echte parfum-addict heb ik zoveel goede parfums staan. Als all time favoriet kies ik zeker en vast Lancôme  Pôeme, maar aangezien dit mijn duurste parfum is, gebruik ik deze enkel voor speciale gelegenheden. Dit jaar greep ik nog het meest van al naar mijn flacon Alien van Thierry Mugler en Mon Paris van Yves Saint Laurent.

39f6404a-e0eb-4259-97bf-fc04a709e5dd.jpg

314cec62-d605-48b3-b703-050a467aa135

Ziezo, dit waren mijn favorieten van 2017. Wat waren jullie favorieten van afgelopen jaar?

Hopelijk hebben jullie een fantastisch jaar achter de rug en alvast de beste wensen voor 2018.

Love and kisses

2 gedachten over “Favoriete producten 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s