Mijn top 5 favoriete Youtubers

Leuke inspiratie om mooie make-up looks te maken is steeds te vinden op Youtube. Ik volg ondertussen een 40-tal youtubers, maar enkelen daaronder zijn mijn absolute favorieten. Wanneer ik iemand nieuws volg, begin ik graag bij het oudste filmpje, om te zien waar iemand gestart is en hoe enorm deze Youtubers reeds gegroeid zijn. Motiveert enorm!!

Een vijftal Youtubers springen er uit voor mij:

1. Shaaanxo

362ca2a30524c57be0d943c5d9f75d56
Shaaanxo is de eerste Youtuber die ik destijds heb gevolgd op Youtube. Deze Nieuw-Zeelandse schoonheid heeft maar liefsts 3 miljoen subscribers, maar is toch de meest down-to-earth en bescheiden Youtuber die ik ooit gezien heb. Ze maakt de mooiste make-up looks en heeft telkens haar eerlijke mening over producten. Daarnaast heeft ze ook haar eigen make-up lijn: het begon met haar eigen set make-up brushes, daarna haar eigen oogschaduw- en lippallette (waarvan ze ondertussen een nieuwe versie heeft uitgebracht) en vorig jaar kwam ze uit met eigen lippenstift en highlighters. Dit kun je allemaal terugvinden op haar eigen website: XoBeauty.

Aangezien ik, zoals heel veel anderen, ook een autistisch kantje heb (als ik het zo mag noemen), ben ik 1,5 jaar geleden gestart met haar video’s bekijken, vanaf haar allereerste video. Dit doe ik ook met alle andere Youtubers die ik volg (I know I’m weird right?). Ondertussen ben ik up-to-date en is Shannon Harris mijn absolute favoriet op Youtube.

Je kunt haar Youtube- kanaal Hier vinden.

2. Rani Pauwels

46310511_215865269327871_3314565635323491726_n

Als Vlaamse Youtuber geef ik de absolute voorkeur aan Rani Pauwels. Ook haar video’s heb ik ooit eens allemaal bekeken en zij is dan ook de enige waarvan ik meldingen ontvang wanneer zij een nieuwe video plaats. Ze blijft altijd haarzelf voor de camera en kan zich ook ontzettend goed opmaken. En dit klinkt misschien raar, maar Rani is aangenaam om naar te luisteren. Misschien ken je het wel, van die Youtubers met een verschrikkelijke stem of een vervelend accent. No way I’m listening to that, denk ik dan. Wel, bij Rani is dit helemaal het geval niet!

Je kunt haar Youtube-kanaal Hier vinden.

3. Vera Camilla

032219ac168ab9ea8b66da0a272473ff

Op nummer drie in mijn top vijf staat Vera Camilla. Naast haar Youtube- kanaal heeft zij ook een blog waarop zij allerhande producten uittest en reviewed. Als bekende Nederlandse Beauty vlogger scoorde zij een prachtige samenwerking met het merk Benefit, waarbij ze een eigen beauty-kit heeft samengesteld met Benefit favorieten. Vera Camilla is heerlijk om naar te kijken: oprecht, grappig en gewoon volledig haarzelf. Ze straalt de positiviteit af wanneer je naar haar video’s kijkt.

Je kunt haar Youtube-kanaal Hier vinden.

4. Karissa Pukas

fe4854b6c10518c292d387ce18dd3dd3

Op vier: Karissa Pukas. want wauw, hoe mooi is zij? I just can’t… Ik bekijk momenteel haar oudere filmpjes, waarbij ze in haar badkuip zit om een leuke achtergrond te hebben. Had ze toen ooit gedacht dat ze zo ver zou komen? Als 26 jarige heeft ze ondertussen 755.000+ subscribers. Aanrader: bekijk even haar Karismas video’s, waarbij ze vanaf 1 tot 25 december elke dag een leuke video heeft ge-upload.

Je kunt haar Youtube-kanaal Hier vinden.

5. Jordan Lipscombe

6a0db15f00d06b5bfdc59f5d347280fa

Over de vijfde plaats heb ik even moeten nadenken. Er zijn namelijk heel wat andere Youtubers waar ik  graag naar kijk. Recent kijk ik regelmatig naar Jordan Lipscombe’s video’s. Vanaf haar eerste video had ze onmiddellijk heel wat succes: de subscribers liepen binnen. Ondertussen heeft ze meer dan 1 miljoen volgers, en dat met ‘maar’ 81 video’s op haar kanaal. Waarom ik haar volg? ze is ongelooflijk schattig. En ze kan er wat van met haar make-up.

Je kunt haar youtube-kanaal Hier vinden.

Pinterest foto youtubers.png

Zo, dat was mijn top 5. Ik volg graag wat kleinere Youtubers, maar kijk tegelijk ook graag naar de bekendere Youtubers zoals Shaaanxo, Jaclyn Hill, Carli Bybel en Tati.

Wat zijn jullie favoriete Youtubers? Ik ben benieuwd.

Love and Kisses

5 gedachten over “Mijn top 5 favoriete Youtubers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s