Daguitstap Sluis -Etos mini-shoplog-

Sluis, the place to be om een aangenaam daguitstapje te doen. Je kunt er gezellig shoppen, flink wandelen en goed eten. Het weer zat ons ditmaal beter mee dan de vorige keer en doordat de paasvakantie net begonnen is, was het nogal druk. Aangenaam druk, weliswaar.

We gingen vorige keer iets eten in het visrestaurant Balmoral. Het eten was ons toen goed bevallen maar de bediening helemaal niet. We kozen daarom om ditmaal een ander restaurantje uit te proberen. We kwamen terecht in ‘Rivers‘, opnieuw een visrestaurant die ook vleesgerechten aanbiedt voor mensen die niet zo gek zijn op vis (ik dus!). Ditmaal was de bediening top en ook het eten was heerlijk. Mijn vriend nam de ribbetjes à volonté en ikzelf nam de rundscarpaccio. Dit restaurant is een echte aanrader!

Wanneer we naar Sluis gaan, mag ook een bezoekje aan het plaatselijk snoepwinkeltje niet ontbreken. Onze eerst aankoop werd dus een heerlijk zakje snoep, waar we op de weg naar huis goed van genoten hebben.

We gingen nog verschillende andere winkeltjes binnen, waaronder Etos, een winkel die niet in België bestaat maar die naar mijn mening te vergelijken is met Kruidvat of DI. Ik ging, zoals gewoonlijk, richting de make-up afdeling maar vond niet onmiddellijk mijn zin. Ik nam uiteindelijk een oogschaduw primer van het huismerk van Etos mee voor €3,99. Ik probeerde de primer nog maar eenmaal, maar werd er eerlijk gezegd niet onmiddellijk wild van.

Etos3

Naast de Etos make-up stond een extra standje met leuke limited edition producten van Etos, zoals een highlight palette en leuke make-up borstels. Ik nam deze leuke powder brush mee waarbij de steel in Unicorn-stijl is. Ik vond de borstels er zo schattig en leuk uitzien, ik kon dit toch voor maar €4,99 niet laten liggen?

Wie al even mijn blogs leest of mij goed kent, weet dat ik een kleine verslaving aan parfum heb. Daarbij kan ik ook telkens de goede geuren van body-mist niet weerstaan. Ja hoor, ik weet wel dat ik al veel te veel parfum en body-mist heb, maar toch… Mijn favoriete body-mists zijn de flesjes en geuren van Victoria Secret. Meestal wacht ik tot wij via Zaventem op reis vertrekken en koop ik dan enkele flesjes in de enige Victoria Secret winkel in België. Maar sinds enkele jaren is Victoria Secret zijn exclusiviteit wat verloren en kun je tegenwoordig in Kruidvat, Di en blijkbaar ook in Etos, verschillende geuren kopen. De flesjes stonden in promotie van €11,99 naar €9,99 dus probeerde ik enkele uit.

Etos1

In mijn collectie heb ik momenteel Honeysuckle & Jasmine, Temptation, Romantic, Forever Sexy en mijn favoriet Amber Romance (tweemaal). Dit kan ik nu uitbreiden met Sheer Love en Rush. Vooral over die laatste ben ik erg enthousiast. Ik kocht deze zomer de body lotion van Rush en ben verliefd op de sterke maar aangename geur. Nu kan ik deze ook combineren met bijhorende body mist.

Tip: Indien je lekker wilt ruiken, kun je eerst de body lotion op je huid smeren. Spuit er daarna nog de body mist op en de geur blijft dubbel zo lang zitten.

Etos2

En zo keerde ik happy terug naar huis, na een leuk daguitstapje.

Welke VS body mist vinden jullie de beste?

Love and kisses

3 gedachtes over “Daguitstap Sluis -Etos mini-shoplog-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s