Make-up collectie -Foundation-

Declutters of make-up collecties zijn met kop en schouders mijn favoriete blogs en vlogs. Helaas heb ik zelf geen grote make-up collectie, maar toch heb ik wel enkele leuke items in mijn kast liggen. Ik neem jullie daarom even mee in mijn kasten en show jullie (met een heeeeel klein beetje trots) mijn make-up collectie. Vandaag: foundations.

De foundation die ik momenteel het meest gebruik is de Wet n Wild photofocus foundation. Ik kocht deze foundation in Soft Ivory en Soft Beige, afhankelijk van hoe bruin ik ben. Vaak gebruik ik de twee foundations door elkaar. Ik ben grote fan van deze foundation en kocht deze na het zien van een review op Youtube. De foundations komen in een stevige verpakking en hebben een plastieke applicator.

Wat vind ik er zelf van? de foundation ziet er goed uit op mijn huid en ziet er naturel uit. De foundation blijft echter niet erg lang op mijn gezicht zitten. Dit werkt beter met de Prep and Prime Fix+ van Mac, maar tegen ’s avonds is toch veel foundation van mijn huid verdwenen.

Je kunt de Foundation kopen bij Boozyshop, €6,99.

Voor ik de Wet n Wild foundations kocht, gebruikte ik dagelijks de Rimmel Lasting Finish foundation in Classic Beige. De foundation bevat SPF 20 en biedt zo enige bescherming tegen de zon. De foundation zou full coverage bieden en zo de perfecte huid aantonen. Daarnaast zou de foundation 25 uur blijven zitten, maar we weten allemaal dat dit meestal fabeltjes zijn, toch?

Wat vind ik er zelf van? De foundation is helemaal niet full coverage, waardoor ik deze momenteel weinig gebruik. Wanneer ik een “goede en egale huid”-periode heb, grijp ik soms nog eens naar deze foundation. Meestal gebruik ik deze in combinatie met de Essence foundation (zie verder). Gemakkelijk aan deze foundation is dat deze komt met een pompje, waarbij foundation aanbrengen op je borstel veel makkelijker gebeurt.

Je kunt de Foundation kopen bij Di, €13,49.

Even geleden voegde ik de Superstay Better Skin van Maybelline toe aan mijn foundations. Ik kocht deze foundation voor €5 in Designer Outlet Roermond in tint 010 ivory. Ook deze foundation bevat SPF 20 en zou binnen drie weken zorgen voor een betere huid.

Wat vind ik er zelf van? Ik draag deze foundation amper omdat deze veel te donker is voor mijn huid. Daarnaast vind ik de foundation ook helemaal niet aangenaam op mijn huid zitten. ze voelt plakkerig aan en heeft geen mooie schijn af. Deze zou ik dus zeker niet aanraden.

Foundation gekocht in L’Oreal, Designer Outlet Roermond, €5.

De laatste foundation in mijn ‘collectie’ is de Instant Matt van Essence. De foundation zou 18 uur op de huid blijven en bevat matte poeder in zijn formule. De Foundation komt dan ook als een soort mousse uit het 30ml pakje. De foundation biedt veel dekking en is waterproof.

Wat vind ik er zelf van? Ik gebruik deze foundation vaak in combinatie met de Rimmel-foundation. Indien ik deze alleen gebruik heb ik een mooie dekking op mijn gezicht. De 010 Matt Ivory tint past perfect bij mijn huid. Helaas is dit van korte duur. Na enkele uren zie je de foundation overduidelijk op mijn huid liggen. 18 uren is dus ook hier een fabeltje. Daarnaast vind ik de verpakking ook ontzettend vervelend. Aanrader? hmm, toch maar niet.

Ik kocht deze foundation bij Kruidvat, maar deze zit niet langer in het assortiment van Essence. 

Van links naar rechts:

1. Wet n Wild Photo Focus Soft Ivory

2. Wet n Wild Photo Focus Soft Beige

3. Rimmel Lasting Finish

4. Maybelline Better Skin

5. Essence Instant Matt

Holy guacamole, hoe vaak heb ik het woord ‘foundation’ gebruikt in deze blog?

Binnenkort komen ook andere make-up producten online. Mijn ‘collectie’ is best klein, maar toch kan ik al een lange periode voort met alle producten die in mijn kast liggen.

Hoeveel foundations hebben jullie in je make-up collectie liggen?

Love and kisses

13 gedachtes over “Make-up collectie -Foundation-

  1. Ik had eerst de Fit Me foundation van Maybelline, maar de lichtste tint was nog te donker. Die van Wet ‘n Wild is mijn huidige favoriet! Heb het ook leren kennen via youtube en oogt echt mooi natuurlijk op de huid 🙂

    Like

  2. Pingback: Make-up collectie -Concealer- – All About Maïté

  3. Pingback: Favoriete producten 2018 – All About Maïté

  4. Pingback: Make-up collectie – gezichtspoeders- – All About Maïté

  5. Pingback: Mijn nieuwe go-to foundation: L’Oréal Infallible – All About Maïté

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s