Vintage foto’s afprinten met LALALAB

Tegenwoordig kunnen wij zo makkelijk digitaal foto’s bijhouden en verspreiden op social media. Maar er gaat toch niets boven échte foto’s, als in, afgeprinte foto’s. Toch? Ik ben al even van plan om wat leuke herinneringen met vrienden en familie af te printen en ergens uit te hangen.

img_7803

Ik gebruikte hiervoor de app LALALAB, waarop je meer kan dan alleen foto’s afprinten. Via deze app kun je ook volgende dingen maken:

  • fotoboeken
  • Muurdecoratie
  • Magneten
  • Postkaarten
  • Telefoonhoesjes
  • Geschenkkaarten

img_7807

Wanneer je naar ‘prints’ gaat, krijg je de mogelijkheid om je foto’s af te printen als gewone foto’s of ‘vintage’. De foto’s komen in dit geval als polaroid foto’s, wat ik net iets leuker vind dan gewone foto’s.

Ik bestelde voor het eerst 18 vintage foto’s en betaalde (met een leuke kortingscode van LALALAB) €7,02. Daarnaast koos ik ook voor een leuke verpakking, waarbij je een envelop kunt bijbestellen waarop je een tekst kunt typen. Hiervoor betaal je niets extra.

Ik bestelde de foto’s op zondag 05/08. Verwachte leverdatum was tussen woensdag en vrijdag. Ik ontving de foto’s echter pas op maandag. De foto’s werden opgestuurd vanuit Frankrijk, dus ik betaalde geen extra kosten. Een minpuntje: de leuke verpakking waar ik hierboven over sprak, zat helaas niet bij de foto’s, wat ik best jammer vond.

Ik vind de vintage-touch toch net wat mooier bij de foto’s. Ik ga vast en zeker meer bestellen via LALALAB.

Dankzij hun referral program kreeg ik mijn eigen kortingscode waarmee je €5 korting krijgt op jouw eigen aankoop. Neem dus zeker ook een kijkje op de app.

Kortingscode: PG936ZFY

Love and kisses

Disclaimer: Deze post bevat producten die ik zelf heb aangekocht. De post bevat echter wel een refferal code waarbij ik een bedrag ontvang wanneer iemand mijn code gebruikt. 

Een gedachte over “Vintage foto’s afprinten met LALALAB

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s