Is it worth it? De nieuwe Max&More make-up van Action

Naar de Action gaan en buitenkomen met lege handen, Naaah, never happens. Ik ging meerder malen langs in de Action om hun make-up organizer in te slaan en zag toen de nieuwe collectie van Max&More. Het ideale moment om een eerste indruk te vormen van de nieuwe producten.

Ik nam niet alle producten mee die in het nieuwe gamma van Max&More zitten. Indien je alle producten wilt bekijken, surf dan snel eens naar de Instagram pagina van Max&More of de website van Action.

https://www.instagram.com/p/Bkz7h4VhDTS/?taken-by=max.and.more

Als basis nam ik een van de nieuwe foundations mee van Max&More. Er is keuze tussen een satin en een matte finish. Ik koos per direct voor de matte foundation, omdat ik ook bij andere merken vaak voor de matte finish ga. Ik koos de lichtste tint, namelijk 127 soft beige. De foundation kost €1,49, wat belachelijk goedkoop is.

Mijn eerste indruk: Ik probeerde de foundation reeds enkele malen uit. Ik bracht dezelfde hoeveelheid foundation aan die ik altijd aanbreng, maar vond de foundation zeer weinig dekking geven. Ik probeerde daarom de foundation op te bouwen, maar dit bracht niet gewenste resultaat. De foundation zag er erg cakey uit en beviel mij helemaal niet. Na meerdere malen uit te proberen, heb ik er ondertussen ‘mijn draai mee gevonden’. De lichte dekking los ik op met concealer en face powder en zo bekom ik toch een mooi resultaat. Ik merk echter wel dat de foundation snel vervaagt. Na enkele uren lijkt er amper nog foundation aan mijn huid te hangen. Ik gebruik de foundation nu wanneer ik ga werken, waarbij een perfecte full face niet nodig is.

f3462dd9-c11c-40c8-a42b-73284764ab59

Ik gebruikte vervolgens de matte gezichtspoeder in 152 Desert Beige, wat volgens mij opnieuw de lichtste tint te verkrijgen was. Er is keuze tussen twee verschillende tinten, maar zelfs de lichtste poeder vond ikzelf nogal aan de donkere kant. De poeder nam ik mee voor €0,95.

Mijn eerste indruk: Na het opbouwen van mijn foundation had ik de indruk dat deze poeder de cakeyness nog meer in de bloemetjes zette. Zoals ik verwacht had was de poeder zeer donker. Mijn voorkeur gaat toch uit naar eerder lichtere  gezichtspoeders, waardoor ik niet volledig op een sinaasappel lijk 🙂

Ik kocht vroeger een Max&More face palette en vond de gezichtspoeders toen zeer aangenaam in vergelijking met deze compact powder.

f95dc891-7a79-4326-8527-e19f8c244680

img_7870

Ik ben helemaal geen blush-meisje en gebruik enkel blush wanneer ik een full face of make-up opdoe, op een avondje uit bijvoorbeeld. Toch wou ik graag een blush uitproberen. Ditmaal kocht ik de donkerste variant uit het gamma: 114 Rose Plum. En dit voor opnieuw maar €0,95.

Mijn eerste indruk: Natuurlijk bracht ik weer wat te enthousiast de blush aan (een fout die ik al eerder maakte) en zag ik er uit als een clown. Ik probeerde daarom de blush opnieuw en bracht ditmaal heel voorzichtig wat aan. De Blush vind ik best leuk en brengt een subtiele mooie roze schijn op mijn wangen. Tip aan mezelf: gebruik niet te veel want dan is het echt geen zicht!

1a1b1af0-945c-4051-8743-856091a9e007

Op vlak van highlighter maakte ik een gewaagde keuze. Allereerst ben ik helemaal geen fan van highlight sticks en gebruik ik steeds poeder highlighters. Daarnaast kies ik ook niet erg vaak voor een gouden highlighter. Nu dacht ik eens, waarom niet, even uit mijn comfortzone gaan. Ik nam de stick in 130 Gold Flash mee, want deze zag er best leuk uit. De highlight stick komt in drie varianten: Gold Flash, Rose Glow en Hot Sand. De tinten gelijken allemaal zeer goed op elkaar. Een lichtere highlight zit er niet tussen. Voor €0,99 wil ik gerust eens uit mijn comfortzone gaan en iets nieuws proberen.

Mijn eerste indruk: Nee, nee en nog eens nee. Deze highlight stick bracht mij onmiddellijk bij waarom ik niet van stick highlighters houd. Deze bracht enorm vlekkerig aan en was, zoals verwacht, waaaaay to dark. Ik heb het geprobeerd, maar helaas! Voor mij een absolute no go.

db69c6e6-3a10-4095-b3e6-0b9d20870a98.jpg

Een make-up look is naar mijn mening niet af zonder wat oogschaduw. Max & More bracht twee diverse quattro oogschaduw palletjes uit. De ene palette komt met eerder koele tinten, waaronder paars en grijs. Ik gaf eerder de voorkeur aan de warme tinten en voornamelijk de donker blauwe-appelblauw zeegroene kleur leek mij een uitdaging. Helaas zit er geen crease-kleur in waardoor je naar mijn mening geen complete ooglook kan maken. Maar voor €0,99 maak ik hier natuurlijk geen probleem van.

Mijn eerste indruk: Ik was vastberaden om enkel met deze vier kleurtjes een ooglook te maken en gebruikte daarom de grijze kleur als crease-kleur. Deze oogschaduw bevat weinig glitter en leek mij dus de enige mogelijke optie. De gouden kleur bracht ik nat aan op mijn ooglid, wat er best mooi uitzag. De witte oogschaduw gebruikte ik onder mijn wenkbrauwbot en de blauwe-appelblauw zeegroene oogschaduw onder mijn oog. Voor de prijs is dit quatro’tje best leuk. De blauwe kleur biedt een uitdaging (voor mij toch) en zorgt voor leuke opties in je ooglook.

Ik nam btw ook een ander leuk oogschaduw palette mee die ik zag liggen. De palette van meeki bevat 12 nude tinten, met verschillende glitter en matte formules en dat voor maar €1,98. Deze wil ik graag nog verder uittesten maar wou ik toch even terzijde melden in mijn blog.

6fa5608f-12e3-4f93-bf01-610601971cfd

Om de ooglook mee af te maken nam ik ook de gloednieuwe mascara van Max& More mee. Ik heb geen goede ervaring met de action mascara, maar wou dit toch een nieuwe kans geven. De waterproof mascara ligt in de rekken voor €0,95, wat toch zeker het proberen waard is.

Mijn eerste indruk: De mascara had alvast een betere formule dan de vorige action-mascara die ik uitprobeerde. De mascara bracht echter enkel en alleen een zwart laagje op mijn wimpers aan. Deze maakte mijn wimpers niet langer en zorgde ook niet voor meer ‘krullende’ wimpers. Volgens mij ben je meer met een budget mascara van Essence, waar je een eurotje meer aan spendeert.

4ca3cf22-03fc-4879-9a84-3e708cae7e7c

De laatste producten die ik meenam en uitprobeerde waren enkele lipsticks van Max& More. De lipsticks zijn per twee verpakt en kosten €0,95. Ik koos twee long lasting lipsticks en twee matte lipsticks. Er zijn bij beide formules verschillende varianten. Ik ging voor de nude tinten 339 Truffle en 321 Crème Brulee (long lasting) en 302 Rusty Rose en 319 Indigo Plum (matte)

Mijn eerste indruk: I love them! Zeker hun geld waard. De lipsticks blijven lang hangen. Voornamelijk de matte lipsticks vind ik fantastisch, aangezien ik steeds de voorkeur geef aan matte lipsticks. Ik ga zeker ook de andere varianten halen, want ik ben best tevreden van deze lipsticks en ga deze vast nog meer dragen.

d7453c47-f144-49b6-af65-3ed91ccb1afe

Swatches van boven naar onder: Crème Brulee – Truffle – Rusty Rose – Indigo Plum

e09947cc-a568-4d4a-bf6b-ecd2300144bb

Mijn algemene eerste indruk is dus eerder positief. Er zitten enkele producten in die ik niet onmiddellijk zou aanraden, maar ook enkele producten waardoor ik aangenaam verrast was. Twijfel dus niet om eens langs te gaan in de Action en enkele leuke make-up in je mandje te laden.

Hebben jullie de Max& More producten reeds uitgetest en wat is jullie mening over de nieuwe collectie?

Love and Kisses

6 gedachten over “Is it worth it? De nieuwe Max&More make-up van Action

  1. de lipies zien er goed uit maar ik heb echt een hekel aan de verpakkingen van de action lipsticks… mega goedkoop en ze sluiten na een tijdje weer niet goed :p

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s