Waarom ik even weg ben geweest

Mijn laatste blogbericht dateert van eind september, wat dus al even geleden is.  Ik heb intussen heel wat nieuwe ideeën opgedaan, maar vond niet de tijd om deze op mijn blog te posten. Waarom? Werken. Stress en fulltime werken.

Ik werk dus fulltime bij VOC De Rozenkrans in Oostduinkerke, als leefgroepbegeleider in internaat en dagopvang bij kinderen Type 2 en Type 9. Voor degene die hier niets van begrijpen: kinderen met een midden tot ernstige mentale beperking en kinderen met autisme.

Fulltime werken in combinatie met bloggen liep voor mij erg stroef afgelopen maanden. Door heel wat stress besteedde ik mijn vrije momenten voornamelijk met mijn vriend of familie. Energie om nog te bloggen bleef niet meer over.

Hopelijk lukt het mij komende week/maand om toch weer wat blogberichten online te zetten. Ik had even nood aan een pauze en tijd voor mezelf. Nu ben ik van plan om er weer helemaal in te vliegen.

Dus, tot het volgende blogbericht!!

Love and kisses

2 gedachtes over “Waarom ik even weg ben geweest

  1. Stefana’s Fashion Blog

    Ik begrijp het helemaal meid ! Bij mij hetzelfde maar met school en dan krijg je nog te horen dat je gebuisd bent … maar nu back on track ! x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s