Make-up collectie -Concealer-

Declutters of make-up collecties zijn met kop en schouders mijn favoriete blogs en vlogs. Helaas heb ik zelf geen grote make-up collectie, maar toch heb ik wel enkele leuke items in mijn kast liggen. Ik neem jullie daarom even mee in mijn kasten en show jullie (met een heeeeel klein beetje trots) mijn make-up collectie. Vandaag: Concealers.

Ik gebruik geen high-end concealers en heb ook maar drie concealers liggen. Concealer is zoiets wat ik pas opnieuw koop als mijn vorige op is. Geen grote verzameling dus op vlak van concealer.

Dagelijks gebruik ik de PS My Perfect Colour Liquid Concealer van Primark. De concealer zou medium coverage bieden en bevat vitamine E en Aloe Vera. Er waren weinig verschillende tinten beschikbaar, dus koos ik voor nude beige.

Wat vind ik er zelf van? Ik gebruik de concealer dagelijks. Nude beige is net wat te donker voor mij. Een lichtere tint zou beter geweest zijn. De concealer komt, zoals ik eerder zei, van de Primark en was dus belachelijk goedkoop. Toch gebruik ik deze concealer erg graag. Ik kan er gemakkelijk mijn wallen mee verbergen en heb de indruk dat de concealer niet erg hard creased bij mij. Bij mijn volgende bezoekje aan Primark neem ik zeker weer enkele concealers mee, al probeer ik volgende keer graag een lichtere tint.

Je kunt de concealer kopen in Primark voor maar liefst €3.

Aangezien ik de concealer van Primark dagelijks gebruik, draag ik graag eens iets anders wanneer ik uitga of een uitstapje doe. Voor deze momenten gebruik ik graag de Skin Tone concealer van Kiko. Mijn eerste bezoekje aan Kiko verliep nogal chaotisch: het was solden en er liep dus heel wat volk rond in de winkel. Ik was dus al best nerveus en vond niet de juiste kleur concealer. Kiko had dan ook maar 5 à 6 verschillende tinten, maar toch vond ik mijn kleur niet. Ik koos uiteindelijk 03 light beige als tint, opnieuw wat te donker voor mijn huidtype.

Wat vind ik er zelf van? Ik vind de substantie van de concealer best aangenaam. De applicator vind ik dan weer minder: je kunt er geen mooie lijn mee trekken, de applicator lijkt te haperen op mijn huid. Opnieuw zou een lichtere kleur beter zijn geweest. Koop ik deze opnieuw? hmm, waarschijnlijk niet.

Je kunt de concealer kopen in Kiko Milano, €5,95. 

Als laatste kocht ik recent de nieuwe Essence concealer, de Camouflage + Matt concealer. De Concealer belooft waterproof te zijn en zelfs zoveel coverage te bieden dat deze tattoo’s kan verbergen. Je raadt het nooit, maar deze concealer kocht ik (voor de verandering) wel eens in de juiste kleur, 10 Light Rose. Ik hoorde verschillende positieve meningen over deze concealer en besloot deze dan maar uit te proberen.

Wat vind ik er zelf van? Ik greep nog niet vaak naar deze concealer, dus dit is meer een eerste indruk. De concealer biedt inderdaad veel coverage en verbergt makkelijk mijn donkere wallen. De huid onder mijn ogen licht op met deze concealer. Deze vind ik, zeker voor deze prijs, een echte aanrader. Essence haalt regelmatig producten uit het gamma, om plaats te maken voor andere producten, maar deze concealer mag wel eventjes blijven!!

Ik kocht de concealer in Kruidvat, €2,89. 

De concealers geswatched van boven naar onder:

  1. PS My perfect colour liquid concealer
  2. Kiko Skin tone concealer
  3. Camouflage + van Essence

Mijn concealerstash verandert voortdurend aangezien ik dagelijks concealer gebruik. Ik test graag nieuwe concealers uit en kocht niet vaak een concealer tweemaal. Dit zijn de concealers die ik momenteel heb liggen, misschien heb ik volgende maand drie andere, wie weet ;).

Welke concealers gebruiken jullie voornamelijk? Ik ben benieuwd.

Love and kisses

Meer zien van mijn make-up ‘collectie’? lees dan Make-up collectie -Foundation-.

12 gedachtes over “Make-up collectie -Concealer-

  1. Altijd een struggle om de juiste kleur te kiezen :D. Ik gebruik dagelijks de Liquid Camouflage van Catrice, ook zeer budgetproof. Gelukkig had ik wel meteen de juiste kleur en heb ik er al een 5-tal ingeslagen. Ik probeerde ook de Conceal & Define van MUR, maar deze moest ik online bestellen en helaas en tint te licht. Ook een sterke chemische geur, maar qua coverage doet’ie het wel goed!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Make-up collectie – gezichtspoeders- – All About Maïté

  3. Pingback: Make-up collectie – primers – – All About Maïté

  4. Pingback: Catrice Instant Awake Concealer – Review – All About Maïté

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s