Faye jewelry armband met charms

Misschien lazen jullie eerder dit jaar mijn blogbericht over mijn nieuwe horloge van Paul Valentine. Ik kreeg dit jaar voor mijn verjaardag het bijhorende Mesh bandje van zuster bedrijf Faye jewelry.

Ik volg beide bedrijven op Facebook en Instagram en deed daar inspiratie op. Ik zag onderstaande leuke foto en was onmiddellijk verkocht.

Ik was op slag verliefd op deze leuke combinatie. Nadat ik vorig jaar de horloge kocht, stond het Mesh armbandje met charms al even op mijn verlanglijstje. Helaas moest ik lang wachten want de charms waren telkens zeer snel uitverkocht. Voor mijn verjaardag kreeg ik een mail dat deze restocked waren dus bestelde ik onmiddellijk mijn bandje.

Ook het bijkomstig Cuff armbandje kocht ik erbij (want nu ik toch bezig was 🙂 ). Ik gebruikte een kortingscode van een of andere social influencer op Instagram en kon zo nog een fijne korting krijgen op mijn aankoopje.

Paul Valentine en Faye Jewelry zijn beiden gelegen in Duitsland, dus op vlak van verzending kan ik helemaal niet klagen. De producten worden ook steeds zeer veilig verpakt, zodat alles netjes toekomt. Ik ben een echte fan en ben van al mijn aankoopjes bij deze bedrijven heel tevreden!

Neem zeker een kijkje op de website: www.faye.co.

Waren jullie al bekend met dit merk? Ik ben benieuwd.

Love and kisses

Lees ook: |New|Paul Valentine horloge

2 gedachten over “Faye jewelry armband met charms

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s