Highlight and Glow by Bobbi Brown

Dit jaar kwam Bobbi Brown met een prachtige holiday collectie uit voor 2018. Deze werd in oktober- november gelanceerd en was bij ons te vinden in Ici Paris XL en Planet Parfum. Niet elke winkel had de collectie beschikbaar, maar op de websites kon je de collectie wel bemachtigen.

Ik zag even geleden de Holiday Limited Edition voorbijkomen op Instagram en mijn oog viel onmiddellijk op het Highlight & Glow palette in de collectie. Ik zette dit Powder Duo daarom op mijn verlanglijstje en voor kerst kreeg ik dit dan ook van mijn vriend.

De verpakking alleen al zie er prachtig uit. Ik houd wel van de strakke zwarte verpakking bij Bobbi Brown (en andere luxe make-up merken btw ook), maar deze verpakking is iets helemaal anders. Het doosje bevat allemaal glinsters die je net als in een glazen sneeuwbol heen en weer kan laten vallen. Het goud en het glitter maak de verpakking feestelijk en straalt op en top luxe uit.

Binnenin zit een grote spiegel, wat ook best makkelijk is. De highlighters hebben beiden het vaste blokkenpatroontje van Bobbi Brown. De highlighters in dit duo zijn in de tinten Bare Glow en Opal Glow. Beide highlighters geven een subtiele glow, maar zijn makkelijk op te bouwen. Met wat fixing spray wordt de subtiele highlight een eerder nat-effect. 

Ik droeg recent de gouden highlight en was op slag verliefd op het effect van deze prachtige tint. De roze highlight probeerde ik nog niet uit, maar de swatches zien er fantastisch uit. 

 

5 gedachten over “Highlight and Glow by Bobbi Brown

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s