Highlighter drops van Max&More

Max&More kwam enkele maanden geleden met een nieuwe collectie uit in de Action. Ik probeerde enkele producten uit en schreef hier ook een blogbericht over. Wat ik toen niet uitprobeerde, waren de highlighter drops. Ik gebruik namelijk nooit highlighter sticks of liquids. Ik liet de highlighter drops daarom even liggen in mijn kast, want eerlijk, ze schrokken me toch wat af. Maar nu eindelijk dus toch mijn review van deze highlighter drops.

Verpakking

De highlighter drops komen in een kartonnen verpakking waarbij de vorm van de flesjes uitgesneden zijn. Op deze manier kun je makkelijk de kleur van het product zien. Rechtsboven bevinden zich de namen van de verschillende tinten en de bijhorende nummers.

De highlighter drops komen in een stevig glazen flesje, waarbij je aan de hand van een pipetje het product kan aanbrengen. Ook het pipetje zelf is van glas. De verpakking op zich vind ik best leuk en oogt helemaal niet goedkoop, naar mijn mening.

Assortiment

De highlighters kosten €1,39 en komen in drie verschillende tinten:

  • 131 Bronze Godess
  • 136 Star Light
  • 138 Dream Catcher

Ik testte alle drie de kleuren, maar voornamelijk starlight en dreamcatcher passen bij mijn huidkleur. Bronze Godess is wat te donker en past beter bij mensen met een wat donkerdere huidkleur.

Het product zelf is niet overdreven liquid maar eerder papperig en komt dus niet uit het flesje gelopen. Moeilijk hieraan is dat het product zou moeten aangebracht worden met een pipetje, wat dus niet lukt doordat het product eerder een dikkere substantie is. Om het product aan te brengen gebruikte ik het pipetje als een soort lepeltje, maar dit lukt natuurlijk moeilijker naar mate het flesje leger wordt.

De highlight zelf vind ik nogal vlekkerig aanbrengen. Ze droogt snel op, dus wees er snel bij om alles mooi uit te blenden. Ik bracht de higlighter drops rechtstreeks aan op mijn gezicht en moest heel wat moeite doen om dit met een beauty blender mooi uit te blenden. Ik had een grote glinsterende vlek op mijn gezicht.

Ik probeerde de volgende keer om de highlighter eerst aan te brengen op mijn hand, om vervolgens opnieuw met mijn beauty blender op mijn gezicht te blenden. Dit lukte al iets beter, maar toch bracht het nog steeds vlekkerig aan. Na het afpoeieren van mijn gezicht en uiteindelijk nog een poeder highlight boven op te doen, zag dit er al wat beter uit.

Conclusie

De finish van de highlight drops is zeer vlekkerig en moeilijk uit te blenden. We mogen natuurlijk ook niet te veel verwachten voor de prijs, maar Max&More slaagde er eerder in om goedkope en fijne producten op de markt te brengen. In deze liquid highlighters was is nogal teleurgesteld en ookal zijn ze erg goedkoop, dan nog vind ik ze geen aanrader. Geef mij maar een poeder highlighter dus!!

 

Hebben jullie deze highlighter drops al uitgeprobeerd? Wat vonden jullie ervan? Ik ben benieuwd!

Love and kisses

 

7 gedachten over “Highlighter drops van Max&More

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s