Sale bij Kiko Milano – Mini Shoplog

Tussen kerst en nieuw gingen mijn vriend en ik een weekendje weg naar Eindhoven, ons favoriete stekje om er even tussenuit te zijn. We gingen reeds enkele malen en plannen dit graag wanneer er solden zijn in Nederland. De sales starten daar in december, terwijl wij in België pas in januari koopjesmaand hebben. Dubbel genieten dus 🙂

Ik ging ook ditmaal binnen in de Kiko winkel, waar ze naar mijn mening leuke koopjes hebben die echt de moeite zijn. Ik nam drie producten mee: een bronzer en twee highlighters. Aangezien ik de producten graag uitgebreid wou uittesten, komt dit blogbericht wat laat (aangezien we ondertussen februari zijn). Maar he, beter laat dan nooit 😉

Flawless fushion bronzer powder

De bronzer komt in een strakke zilver-spiegelverpakking met in het midden het logo van Kiko. Het doosje heeft een magnetische sluiting. Aan de binnenkant zit een spiegel en de bronzer, waar opnieuw hetzelfde logo in gegraveerd staat. Ik koos de tint 05, die lijkt op een naturelle bronzer voor mijn huidskleur. Ik was al even op zoek naar een wat naturelle bronzer, waarmee ik mijn wangen en de contour van mijn gezicht kan opwarmen.

De bronzer beviel mij echt. Ik testte de bronzer afgelopen weken uit en was best onder de indruk. Ik ben geen grote kenner als het over bronzers gaat, maar na het uittesten van de bronzer was ik telkens tevreden met het resultaat. Is het een naturelle bronzer? Naah, naar mijn mening niet. De tint is erg warm, wat een mooi effect zal zijn op een wat gebruinde huid deze zomer.

Glow Fushion highlighter powder

De highlighters komen in dezelfde strakke zilver-spiegelverpakking als de bronzer, opnieuw met de magnetische sluiting. Ook vanbinnen zijn de highlihgters in dezelfde stijl gegraveerd. Ik koos twee highlighters uit: tint 01 en tint 02.

De highlighters bevielen mij wat minder. Ik houd van een opvallende highlighter die goed te zien is op het kaakbeen. Deze highlighters zijn echter zeer naturel en geven geen fabulous schijn die ‘van meters ver’ te zien is. Indien je liever een naturelle glow op het gezicht hebt, zijn deze highlighters wel echt een aanrader!

 

De bronzer beviel mij dus net iets meer, maar net als vorige keer ben ik best tevreden met mijn aankoopjes.

Wat zijn jullie favoriete Kiko producten? 

Love and kisses

Een gedachte over “Sale bij Kiko Milano – Mini Shoplog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s