Welke Nederlandstalige Youtubers moet jij absoluut volgen

Een van mijn eerste blogberichten ging over mijn top 5 favoriete youtubers. Ik vertelde toen dat ik ongeveer een 40-tal youtubers volg, ondertussen is dit gestegen naar 68 youtubers. Daarbij heb ik natuurlijk enkele favorieten, waar ik vaak naar kijk. Anderen volg ik dan weer, zonder ooit een filmpje te bekijken.

De youtube beauty-community heeft zoveel verschillende beauty-guru’s die meestal Engelstalig zijn. Toch kijk ik ook graag eens naar iemand die dezelfde taal spreekt als mij.  Vandaag overloop ik met jullie welke Nederlandstalige Youtubers jullie volgens mij zeker moeten volgen.

Vera Camilla

Allereerst kijk ik dagelijks naar Vera Camilla, een 26-jarige Nederlandse Youtuber uit Amsterdam. Zij is na Nikkitutorials een van de bekendste Nederlandse Youtubers. Naast haar Youtube-kanaal, waar ze nu ongeveer 286K volgers heeft, blogt ze ook dagelijks op haar blog veracamilla.nl. Bij Vera kun je voornamelijk video’s en blogs over beauty, fashion en lifestyle verwachten. Daarnaast maakt ze ook elke week weekvlogs, waarbij je haar kunt volgen in haar dagelijks leven.

032219ac168ab9ea8b66da0a272473ff

Waarom moet je Vera Camilla zeker volgen? Allereerst blijft Vera steeds haarzelf in haar video’s. Haar doel is om ‘echt’ te zijn, wat ik bij sommige youtubers best mis. Velen willen als instagrammodel overkomen en laten ons denken dat hun leven zo perfect is, maar dat gevoel krijg ik helemaal niet bij Vera. Ze komt telkens enthousiast en spontaan over. Toch durft ze soms ook over zeer realistische en dagdagelijkse moeilijkheden te spreken.

 

Recent kwam Vera uit met haar eigen kwastenset, die exclusief verkocht wordt op Boozyshop.be. De kwastenset kreeg erg goede reviews en staat ook zeker op mijn verlanglijstje.

Youtubekanaal: Vera Camilla

BeautyLabNl

Een andere bekende Nederlandse Youtuber die je zeker moet volgen is 34-jarige Serena Verbon. Naast Vera is Serena ook een bekende beautyguru in Nederland. Serena heeft momenteel 258K volgers op youtube en is ook actief op andere platformen, zoals haar blog waar ze wekelijks nieuwe artikelen post: www.beautylab.nl

945cae7d7104436dedd9b0146621f95c

Serena post vaak video’s en blogberichten over beauty, fashion en lifestyle. Daarnaast zien we vaak momenten uit haar privéleven verschijnen, zoals haar verloving en de geboorte van haar zoontje.

 

Serena verschijnt telkens met een zeer positieve attitude voor de camera en brengt dit gevoel ook over bij haar kijkers. Daarnaast is ze zeer creatief in de content die ze plaatst. Ze komt met verschillende leuke ideeën en is niet bang om nieuwe dingen uit te proberen. Daarnaast zijn haar reviews over producten telkens eerlijk en uitgebreid.

Youtubekanaal: BeautyLabNl

 

De volgende drie Youtubers zijn alle drie Belgische/Vlaamse youtubers. Alle drie zijn recent begonnen met Youtube en zijn dus niet te vergelijken met onze Nederlands dames die ik hiervoor vernoemde.

Celine Van Ouytsel

A44A5954-bewerktNog maar net op youtube, maar ondertussen wel al 1,5K volgers op haar Youtubekanaal. Celine is een bekende Instagram influencer die recent ook begon op youtube. Op haar kanaal zijn nog maar 5 video’s te zien, maar de eerste video’s die ‘Cece’ maakte, vond ik telkens erg leuk om te bekijken. Ze neemt ons mee in car rides met haar vrienden of toont de ‘achter de schermen’ van verschillende shoots die ze maakte.

Op Instagram is Cece heel wat bekender: 55,7K mensen volgen haar op Instagram. Cece moet nog groeien op youtube maar bracht al leuke video’s online. Neem ook zeker een kijkje op haar Instagram-pagina, waar Cece elke dag de mooiste foto’s post. Over een mooie feed gesproken.

Youtubekanaal: Celine Van Ouytsel

Lotte Feyen

unnamed

Ook Lotte zit net als Celine nog maar net op youtube. Meer nog, Lotte en Celine zijn ook goede vriendinnen van elkaar. Net als Celine is Lotte een Vlaamse Instagram influencer. Lotte is trouwens mijn favoriete Instagrammer, waardoor ik natuurlijk ook Lotte volg op Youtube. Lotte poste eerder op youtube, maar is sinds 3 maanden volledig terug met leuke beauty-video’s. Met 605 volgers, heeft Lotte nog geen zo’n groot bereik op youtube, in tegenstelling tot haar Instagrampagina, waar ze 15,5K volgers heeft. Helaas werd Lotte op haar vorige Instagrampagina gehacked, waardoor ze veel volgers verloor.

Lotte is model, DJ en blogger. Haar Instagramverhalen zijn steeds boordevol energie en dat brengt ze ook over in haar video’s op Youtube. Net als Celine, zijn er nog weinig filmpjes beschikbaar op Lotte’s pagina, maar toch vind ik het zeker de moeite om haar te volgen.

Youtubekanaal: Lotte Feyen

Anke Dumez

De laatste Youtuber is opnieuw iemand die nog maar recent op Youtube begon. Anke Dumez is een 17-jarige blogger die ook recent de stap maakte naar vloggen. In haar eerste vlogs neemt ze haar kijkers mee in haar leven en krijg je de kans om Anke beter te leren kennen. Starten en uitblinken op Youtube is niet gemakkelijk, maar Anke nam haar kans. Nog maar 43 volgers, maar ze verdient veel meer volgers en die zullen wel komen wanneer haar youtube-kanaal wat groeit.

9aadacabd8135208158671f984eea650

Naast haar Youtubekanaal, blogt Anke ook op www.ankedumez.com waar ze over verschillende onderwerpen blogt: ze is veel bezig met fotografie, dieren, beauty en lifestyle. Dat is trouwens ook te zien aan haar Instagram pagina, waar ze een mooie feed heeft opgebouwd en haar verschillende interesses op te zien zijn.

Youtubekanaal: Anke Dumez

 

Dit waren mijn favoriete Nederlandstalige Youtubers. Welke Vlaamse/Nederlandse Youtubers volg jij? Ik ben benieuwd.

Love and kisses

Lees ook: Mijn top 5 favoriete Youtubers

2 gedachten over “Welke Nederlandstalige Youtubers moet jij absoluut volgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s