Make-up collectie – gezichtspoeders-

Declutters of make-up collecties zijn met kop en schouders mijn favoriete blogs en vlogs. Helaas heb ik zelf geen grote make-up collectie, maar toch heb ik wel enkele leuke items in mijn kast liggen. Ik neem jullie daarom even mee in mijn kasten en show jullie (met een heeeeel klein beetje trots) mijn make-up collectie. Vandaag: gezichtspoeders.

a9af88c1-1892-4e6f-9280-229875063887

Ik heb geen grote variatie aan gezichtspoeders in mijn collectie. Meestal koop ik pas een nieuwe poeder wanneer de vorige opgebruikt is. Ik heb al heel wat drugstore poeders versleten, maar kijk meestal naar een goedkope poeder: meestal komen mijn gezichtspoeders dus van Essence. Dit is ook nu het geval, voornamelijk omdat de gezichtspoeders van Essence mij ook telkens bevallen. Ik zie niet goed in waarom ik een duurdere poeder zou kopen, wanneer Essence met deze fantastische poeders op de markt komt.

e376695e-f934-44ab-9401-7ea625c758da

De twee poeders die ik momenteel liggen heb zijn de Brighten Up banana powder en de All About Matt fixing compact poeder van Essence. Beiden kocht ik in de kruidvat en gebruik ik in mijn dagelijkse make-up routine. Beide poeders zijn zeer lichte tinten, zoals je op de foto’s kan zien. Ze hebben beiden een sterk matterend effect, wat ik liefst op mijn gezicht heb.

Allebei liggen ze nog in het assortiment van de Kruidvat, voor maar €2,99.

All About Matt powder
Brighten Up Banana Powder

3638b4a4-2bfb-4f56-acc4-a2bc431e3eb5

Naast deze poeders, heb ik ook de Matt compact powder van Max&More, die ik eerder reviewde in mijn blogbericht over de nieuwe Max&More producten. Daar vertelde ik dat dit de lichtste tint was die te verkrijgen was, namelijk 152 Desert Beige. Deze tint is echter veel te donker voor mij. Ik kan deze poeder perfect gebruiken als bronzer, maar ben ook geen grote favoriet van het product op zich. Ik testte dit product uit als gezichtspoeder maar vond deze erg vlekkerig aanbrengen. Ik probeer deze poeder nog verder uit als bronzer en wil graag zien of dit beter past bij mijn huidkleur.

De compact powder kost €0,95 en is verkrijgbaar in Action. 

Een kleine collectie gezichtspoeders, zoals ik eerder vertelde, maar toch heb ik het gevoel dat ik geen honderden gezichtspoeders nodig heb (niemand trouwens haha).

Hebben jullie goede aanraders om nieuwe gezichtspoeders uit te testen? Ik ben benieuwd! 

Love and kisses

Lees ook:
Make-up collectie -Concealer-
Make-up collectie -Foundation-

 

4 gedachten over “Make-up collectie – gezichtspoeders-

  1. De eerste twee ken ik en daar ben ik echt een fan van, maar de Matt compact powder van Max&More kende ik nog niet. Althans wel gezien, niet getest. Jammer dat deze vlekkerig aanbrengt. En als de kleur te donker is lekker overslaan… je kan beter even in de zon gaan zitten 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s