Ooglook met het Yes, Eye Can palette van Essence

Even geleden nam ik het Yes, Eye Can palette van Essence mee en maakte hier nu een ooglook mee. Begin maart kregen we in plaats van regen eventjes zonnestralen en daarom leek het me leuk om een lentelook te maken: warme oranje tinten met wat zachte shimmer kleuren.

991120fa-8e3c-4a0e-ae93-a2cdf42c6297

Het palette bevat nude kleuren afgewisseld met rode en bruine aardige tinten. Er zitten zowel matte als shimmer kleuren in het palette. Op vlak van pigmentatie zijn deze oogschaduw dik oké! Essence deed een fantastische job met dit oogschaduwpalette.

b00546d4-89a7-400e-baf0-bff7576c5bd3

Gebruikte kleuren:

  • Be Happy in de crease.
  • Be Unique in het buitenste deel van mijn ooglid. Uitgeblend met Be Happy.
  • Go Natural op het bewegend ooglid.

Ik gebruikte dus maar drie verschillende oogschaduws. Deze makkelijke ooglook pastte perfect bij het mooie lenteweer en bracht mij onmiddellijk in een goede mood. Ik maakte de ooglook af met de Liquid Eyeliner van Essence en Total Temptation mascara van Maybelline. Om in de Essence-mood te blijven gebruikte ik ook rode lippenstift van Essence (die ik al jaren heb en dus al lang niet meer in de rekken ligt). Dit werd de final look:

Wat is jullie favoriete drugstore oogschaduwpalette? Ik ben benieuwd.

Love and kisses

 

Een gedachte over “Ooglook met het Yes, Eye Can palette van Essence

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s