Shoplog en getest: Make-up Revolution (Pro)

Afgelopen Black Friday, al even geleden dus, plaatste ik opnieuw een bestelling bij mijn favoriete online make-up webshop Boozyshop. Zo koop ik al enkele jaren telkens de mystery bag op Black Friday, die je bij een aankoop van minimum €30 erbij krijgt. Ik kocht dit jaar verschillende nieuwe producten, voornamelijk van Revolution en Revolution pro. Deze zal ik vandaag reviewen voor jullie.

Illuminating Fixing Spray

In nood voor een nieuwe fixing spray, kocht ik deze van make-up Revolution. Eigenlijk voornamelijk omdat de verpakking me leuk leek. Het is een zwart flesje met gouden tekst en bolletjes op. In het flesje zit 100 ml, dus deze kan wel even meegaan.

19908903-66e5-43cd-b158-df2b55e69229

De fixing spray komt in een mooie hoeveelheid uit de spuiter. Daarnaast ben ik ook fan van de aangename en frisse geur van het product. De mist plakt niet maar zorgt voor een  fris gevoel op de huid. De fixing spray vind ik dus zeker een aanrader.

De illuminating Fixing Spray is te koop op Boozyshop en kost €5,95. 

Renaissance Glow

Het Renaissance Glow palette is een elegant duo palette waarin een contour en highlight zit.

De zwarte doos met gouden versiering streelt het oog en valt meteen op door de luxe-uitstraling. Vanbinnen zit het duo palette in een velvet zakje, wat mij onmiddellijk aan de oogschaduwpalettes van Dior doet denken. Het doosje is matte met opnieuw gouden accenten, net als de eerste verpakking.

be25e38d-6355-4ff1-a362-f32f56f359e1

Vanbinnen doen de pannen mij dan weer denken aan de bronze and glow palettes van Charlotte Tillbury. Net als bij dit palette staat ook bij het Renaissance Glow palette in het product gegraveerd ‘sculpt’ en ‘highlight’.

De contour kleur is koel en past perfect bij een lichtere huidskleur. De highlight is een eerder champagne-tint en brengt mooi aan op de jukbeenderen. Ook dit product heeft mij aangenaam verrast en vind ik een aanrader.

Het renaissance glow palette is te koop op Boozyshop en kost €9,95. 

Opulence Compact Highlight

Een andere highlighter die ik kocht is de Opulence Compact highlight van Make-up Revolution. Net als de Renaissance Glow vind ik deze highlighter er ook echt luxueus uitzien. De verpakking is een wit doosje met gouden omranding. Vanbinnen zit opnieuw een spiegeltje, wat ik altijd makkelijk vind.

969538cf-85a9-4697-a1bd-733793307327.jpg

De kleuren in de pan vind ik PRACHTIG! Deze gaan van lichte champagne kleuren naar ietwat donkere bruine tinten. Daarnaast zitten ook wat perzik-roze kleuren in. Het leuke hieraan is dat je alle kleuren apart kan gebruiken of ze allemaal samen aanbrengen.

Zelf gebruik ik liever de kleuren apart. Wanneer de kleuren samen geswatched worden, komt voornamelijk de middelste donkere tint uit. Deze is te donker voor mijn huidskleur. De onderste linkse en rechtse tinten zijn eerder goud en passen ook nog bij mijn huidskleur. De middelste donkere Peach-kleur is te donker en deze probeer ik dus wat te omzeilen.

Girls Best Friend Triple Baked Highlighter

Als laatste… SHOCK! een highlighter. Can you see my highlight addiction yet??

Deze highlight komt uit de I heart Revolution lijn, de wat speelsere lijn van make-up Revolution. We kennen allemaal wel de hartjes met blush, bronzer en highlight waarmee ze Too Faced dupes maakten. Nu kwamen ze uit met een nieuwe serie: diamanten? de naam alleen al: Diamonds are a ‘Girls Best Friend’, right?

d64ce899-e789-4e6d-b5ba-ae771785b945.jpg

De highlight komt in drie verschillende kleuren: een zilveren highlight, in het midden een eerder donkere kleur en daarnaast een champagne, eerder rosé highlight. Opnieuw kun je de kleuren apart aanbrengen, of allemaal samen gebruiken.

Wat is jouw favoriete Make-up Revolution product? Ik ben benieuwd.

Love and kisses

3 gedachten over “Shoplog en getest: Make-up Revolution (Pro)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s