De lekkerste geuren in jouw woonkamer dankzij Heavenly Scents

Heavenlyscents.nl was tot kort een Etsy-shop die handgemaakte waxmelts verkocht. Een kleine Etsy-shop groeide uit tot een groot succes waardoor Heavenly scents binnenkort een eigen webshop online plaats: https://heavenlyscents.nl.

Naast fantastische geurende waxmelts verkoopt Heavenly Scents ook autoparfums. Daarnaast zijn de waxmelts volledig Vegan. De waxmetls worden namelijk gemaakt uit ecologische soja en diervriendelijke parfumolie.  Binnenkort is hun volledige assortiment te zien op hun nieuwe webshop, maar voorlopig kunnen bestellingen geplaatst worden via de Instagrampagina van Heavenly Scents:

https://www.instagram.com/p/BvBwIl1lvJa/

Om het bedrijf en de waxmelts te leren kennen, biedt Heavenly Scents ook try-out pakketten aan, met daarin 15 bestseller waxmelts. Wegens het grote succes van de try-out pakketten, werd een winactie georganiseerd waarbij je zo’n pakket kon winnen. En what a Lucky girl am I? ik werd de gelukkige winnaar van deze give-away.

Verzending en verpakking

Ik wachtte ongeveer 2 weken op mijn pakje. De waxmelts zijn goed verpakt, in een kartonnen doos waarop ook vermeld wordt dat het pakje breekbaar is. Bij Heavenly Scents zijn ze dus zeker bezig met een goede levering.

De waxmelts komen in twee plastiek zakjes. Vanaf je het pakje opent, ruik je de heerlijke geuren van de verschillende waxmelts.

De Waxmelts

Verschillende waxmelts zijn gemaakt op basis van verschillende parfumgeuren. Enkele geurtjes die je terug kunt vinden in de waxmelts zijn…

  • J’Adore Dior
  • Beyoncé Heat
  • Black Opium van YSL
  • Chance de Chanel
  • Alien van Thierry Mugler

En nog vele andere geuren.

9931b838-dc09-4ba1-92ef-6e3bdbd90a28

Voor ik een wax laat smelten, laat ik die graag even op het kaarsje liggen. De geur verspreidt zich onmiddellijk, alsof je de was al opgebrand hebt. Zo heb je er dubbel plezier aan.

Het leuke aan de waxmelts zijn ook de leuke vormpjes waarin deze komen. De waxjes komen in hartjes, sterretjes, vlindertjes, etc. Daarnaast kun je ook XL waxbars kopen, die je dan in stukjes kunt breken en apart gebruiken. Deze probeer ik in de toekomst ook even uit.

Mijn mening

Ik probeerde ondertussen enkele waxmelts uit en ben telkens aangenaam verrast door de verrukkelijke geuren die de waxmelts verspreiden. De geur blijft ook lang hangen, nadat de waxmelts al even uit zijn. Ik vind deze waxmelts dus echt een aanrader. Nadat mijn waxmelts op zijn, koop ik graag enkele nieuwe aan via de nieuwe website van Heavenly Scents. Daarnaast vind ik deze waxmelts ook een leuk idee om als geschenkje te geven, misschien wel voor moederdag. Dankzij het winnen van deze giveaway hebben ze er dus zeker een nieuwe klant bij.

Love and kisses

 

 

Een gedachte over “De lekkerste geuren in jouw woonkamer dankzij Heavenly Scents

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s