The Instagram Tag- AllAboutMaite

Het is al even geleden dat ik nog een tag online plaatste. Ik werd getagd door &Xaar om de Instagram tag in te vullen. Hieronder zie je de vragen en mijn antwoorden.

Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?
Mijn Instagram gebruikersnaam is MGoddyn, komende van mijn voor en achternaam: Maïté Goddyn. Simpel dus!

Hoeveel foto’s post je gemiddeld? 
Momenteel veel te weinig. Ik ben nog volop aan het werk om een mooie feed te produceren en voldoende content te plaatsen. Ik ondervind hier momenteel wat problemen mee, voornamelijk wegens tijdsgebrek. Daarnaast trek ik vaak leuke foto’s maar vind ik die dan toch weer niet in mijn feed passen. Het is dus wat zoeken.

Laat je favoriete Instagramfoto zien. 

Hier had ik net mijn proclamatie achter de rug en was ik dus eindelijk officieel afgestudeerd. Een mooi moment.

Laat de Instagramfoto zien met de meeste likes. 

Deze haalde heel wat likes, meer dan ik gewoon ben alleszins.

Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?
Ik maak gebruik van Followers +, om zo bij te houden wie mij volgt en wie mij ontvolgt. Ik vond dit vroeger erg dwaas, tot ik merkte dat heel wat accounts het follow-unfollow spelletje met hartelust speelden. Tot grote ergernis natuurlijk, waardoor ik toch opzoek ging naar een goede app waarbij je dit in de gaten kunt houden.

Welke celebrities volg je? 
Mijn favoriete youtubers Shannon Harris en Jordan Lipscombe. Ook Make-up artist Makeupbyalinna volg ik, voor de prachtige make-up looks. Daarnaast volg ik ook mijn favoriete Vlaamse influencers: Lotte Feyen, Maureen Naudts en Celine Vanouytsel.

Welke Instagramfilter gebruik je het meest? 
Enkel in mijn instastory gebruik ik een filter. Daarbij gebruik ik meestal de eerste filters die zich aanbieden: Paris, Lagos, Melbourne, etc.

Welke hashtags gebruik je het meest? 
Wanneer ik een foto post die gerelateerd is aan mijn blog of een product die ik review, dan gebruik ik standaard volgende hashtags:

 • Blogger
 • BeautyBlogger
 • VlaamseBeautyBlogger

Laat je laatste Instavideo zien. 
Ik heb voorlopig nog geen Instavideo’s gepost.

Welke dierenaccounts volg je? 
Geen enkele eigenlijk? Waarom dierenaccounts?

Welke (grote) bedrijven volg je? 
Helemaal niet zoveel bedrijven. Ik volg enkel bedrijven waar ik echt in geloof en al bij kocht. Zo volg ik make-up gerelateerd enkel Xobeautyshop en Max&More. Op vlak van juwelen volg ik de webshop waarop ik mijn favoriete horloge en armband kocht: Paul Valentine en Faye Jewelry. Verder volg ik nog Mels Melissa, een kledingzaak in Gistel, en de officiële pagina van Club Brugge.

Heb je veel familieleden op Instagram? 
Mijn neefje zit op Instagram, maar daar stopt het ook.

Deel hier je Instagramaccount:
https://www.instagram.com/mgoddyn/

Laat mij gerust iets weten wanneer je mij gaat volgen, dan volg ik je meteen terug 🙂

Op mijn beurt tag ik graag de volgende bloggers: Francis van Mamazetkoers, Mika van BloggingMika, Natascha van Mama Duizendpoot en Lana van Blue Parkles XoXo. Hieronder vindt je de vragen die bij de tag horen:

 1. Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?
 2. Hoeveel foto’s post je gemiddeld?
 3. Laat je favoriete Instagramfoto zien.
 4. Laat de Instagramfoto zien met de meeste likes.
 5. Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?
 6. Welke celebrities volg je?
 7. Welk Instagramfilter gebruik je het meest?
 8. Welke hashtags gebruik je het meest?
 9. Laat je laatste Instavideo zien.
 10. Welke dierenaccounts volg je?
 11. Welke (grote) bedrijven volg je?
 12. Heb je veel familieleden op Instagram?
 13. Deel hier je Instagramaccount

 

Love and kisses

3 gedachten over “The Instagram Tag- AllAboutMaite

 1. Heel leuke tag ben nog volop op zoek hoe ik Instagram best kan gebruiken en ga je direct volgen. 🙂 (mijn insta is Mystylechristel) . Een leuke blogsite hier trouwens, ik zal regelmatig eens komen lezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s