Mijn eerste ervaring met Beauty Bay – Shoplog 1

Het is al even geleden dat ik nog een shoplog op mijn blog plaatste, maar dat wil niet zeggen dat ik heb stilgezeten. Mijn kast ligt vol met nieuwe aankoopjes die ik nog wil reviewen op mijn website. Daarom nam ik ook mezelf voor om tussendoor even een no-buy maandje in te lassen, want afgelopen maand kocht ik net iets te veel nieuwe make-up.

Ik plaatste voor het eerst een bestelling op Beauty Bay. Ik kocht hiervoor telkens make-up op Boozyshop, waar ze eerder drugstore merken verkopen. Ik ging voor de verandering eens scrollen op Beauty Bay en voor ik het wist had ik een winkelkarretje vol.

Jordan Lipscombe collectie

Allereerst kocht ik de Jordan Lipscombe collectie, bestaande uit drie oogschaduwpallettes die Jordan samenstelde in samenwerking met Beauty Bay. Ik vermelde Jordan ook reeds in mijn artikel over mijn favoriete youtubers. Elk palette komt met zes oogschaduws en twee highlighters.

3e787f80-70d9-4e0b-8a49-5684276f3a50

Allereerst hebben we ‘Fuego’: een palette met eerder warme tonen. Het palette bevat Burgundy- en koper tonen en twee gouden highlighters. Naar mijn mening het leukste palette in de collectie.

dab46bab-60a5-43ac-9c5b-7f49af01d9b1

Een tweede palette is ‘Trooper‘, die voornamelijk kaki en goudkleurige oogschaduw bevat. Ook dit palette bevat een lichtere en een gouden highlighter. De highlighters Quartz en Gold Dust lijken zeer sterk op elkaar. Een andere highlighter in dit tweede palette zou leuker zijn geweest.

761161ad-8f21-4418-b8d6-9815c5172dcc

Het laatste palette is ‘Onyx‘, die een Smokey palette is met een vleugje geel in verwerkt. De highlighters in dit palette zijn roze en champagne, wat mooi past bij een Smokey oogschaduwlook. Dit palette bevat enkel matte tonen, schimmers zijn te vinden in de andere paletten.

Al bestaat de collectie uit drie verschillende palettes, toch lijken de palettes erg op elkaar. Verschillende oogschaduws zien er erg gelijkaardig uit en komen dus in verschillende palettes voor. Ook de highlighters in de verschillende palettes lijken erg goed op elkaar.

EYN Bright 42 Colour palette

Ik zocht al langer naar een groter kleurrijk oogschaduwpalette die alle kleurtjes bevat die je niet zomaar in de meest standaar oogschaduwpalettes vindt. Ik zocht al langer naar een Morphe palette, aangezien zij verschillende grotere palettes verkopen. Toen ik deze zag van Beauty Bay, twijfelde ik geen seconde.

0c140d6a-e9fb-42b0-a011-ca55cde5cc3b

Het palette komt in een chrome-verpakking, met daarin een strak zwart palette. Vanbinnen 42 verschillende oogschaduw, zowel schimmers als matte oogschaduw. Het palette gaat van groene tot blauwe, van paarse tot gele oogschaduws, perfect om eens een gewaagdere ooglook te maken. Beauty Bay belooft intense pigmentatie, wat ik zeker nog verder zal uittesten.

fb4ec17f-16fe-4624-a0b3-3d931ebe246f

c79acfca-db44-4d9e-9590-74338e734701

Jeffree Star Velour liquid lipsticks

Ik wil al even de lipsticks van Jeffree Star uitproberen en heb nog geen enkel product van hem in mijn collectie. Toen ik de Holiday Collection 2018 zag, was ik onmiddellijk verkocht door de twee liquid lipsticks: Jeffree Who? en Can’t Relate. Beiden zijn velours liquid lipsticks.

09f89806-f1c5-43ab-a579-cd04e18462c8

De verpakking is zeer toepasselijk voor een Holiday collectie. De lipsticks komen in een witte verpakking met sterretjes, dus niet de standaard fel roze verpakking die we gewoon zijn van Jeffree. De liquid lipsticks hebben een matte finish en brengen geweldig mooi aan op de lippen.

7c3322a5-520f-46e8-b021-bacfa6d89974

Hieronder zie je de switches van beide liquide lipsticks:

98ccd8d1-ef14-4449-88f1-137b241d6897

Mijn eerste indruk van Beauty Bay was zeker goed. Ik plaats na mijn no-buy periode zeker opnieuw een bestelling. Daarnaast biedt Beauty Bay ook veel make-up merken aan die nergens anders te vinden zijn. Ik probeer de producten graag verder uit en plaats hiervan nog reviews op mijn blog.

Kocht jij eerder via Beauty Bay en wat vond jij van de webshop? Ik ben benieuwd!

Love and kisses

4 gedachten over “Mijn eerste ervaring met Beauty Bay – Shoplog 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s