That highlight though – Born To Glow highlight palette van NYX

Ik toonde jullie al heel wat leuke highlighters op mijn blog en ook vandaag heb ik opnieuw een highlighter review klaar voor jullie. Meer zelfs, zes highlighters, samen in een palette: het Born To Glow highlighting palette van NYX. 

Verpakking

Het palette komt in een simpele plastieke verpakking waardoor de highlighters te zien zijn. De pannen met product zijn erg groot en bevatten dus voldoende highlight. Geen palette-vulling, gewoon de zes highlighters. Meer hoeft dit voor mij ook niet te zijn.

e02d9ea0-2fcb-43c4-98b3-b6f55354d088

De highlighters

Naar zeggen zijn deze highlighters erg romig en blenden ze goed uit op de huid. De highlighters bevatten glinsterende parels die ervoor zorgen dat natuurlijk licht opgevangen wordt op je huid, en dit vervolgens weerkaatst, wat zorgt voor een mooie gloed.

De highlighters blenden inderdaad mooi op de huid. Je kunt ze makkelijk opbouwen of door elkaar gebruiken. Eenmaal met een borstel over de jukbeenderen zorgt voor een eerder subtiele glow. Indien je liever een verblindende highlight draagt, ga je meerdere malen over de highlight heen. Met wat setting spray komt de highlight erg duidelijk over op de huid.

c239d913-ba3e-43b0-af61-99ac5b559c11

Ik gebruik voornamelijk de bovenste highlighters en de gouden (middenste rechts). Ook de onderste links roze highlighter gebruik ik soms. De overige twee highlighters zijn eerder donker bruin en dus te donker voor mijn huidskleur.

De lichtste highlighter gebruik ik vaak op mijn wenkbrauwbot en in de binnenste hoek van mijn oog. Indien ik een warme make-up look heb gemaakt, gebruik ik steeds de gouden highlighter. Bij een iets koelere look gebruik ik ofwel de lichtroze highlighter of de wat donkerdere roze highlighter.

aaf1b4cf-054c-411a-bfe7-0185353f3964

Swatches

De swatches nam ik telkens van links naar rechts, van boven naar onder toe. Wat mij opviel tijdens het maken van swatches, is dat de lichter roze highlight weinig kleur af gaf. De iets donkerdere roze highlight is overduidelijk roze, waarbij de licht roze highlight eerder ‘kleurloos’ is. Ik vind het moeilijk om deze kleur te benoemen.

7b91ef91-1748-4eb4-9f97-11998615b12b

In de iets donkerdere foto zie je misschien beter wat ik bedoel:

f2f0ffb9-bda0-4ce3-9053-1b04ceb58c5c

Aan te raden, of toch maar niet?

Mijn favoriete highlighter van het ‘Born To Glow’-palette is zeker de gouden highlight. Ik vind het palette een aanrader, zeker aangezien er zowel highlighters inzitten voor mensen met een lichte huidskleur als mensen met een donkerdere huid. De formule is ideaal om een naturelle glow toe te passen en is makkelijk op te bouwen om een fellere shimmer te creëeren.

Het palette is te koop in de NYX-winkel of counter. Ook in verschillende Di- en Douglas winkels is het palette te vinden. Het Born To Glow palette kost €26. 

Wat vonden jullie van de Born To Glow-lijn van NYX? Enige producten uitgeprobeerd? Ik ben benieuwd!

Love and kisses.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s