Ideale cadeautip nodig? Maak jouw eigen fotocanvas via Fotocadeau.nl

Wat is er leuker dan gepersonaliseerde cadeautjes? Ik vind het fantastisch om een cadeau te geven of krijgen die net iets persoonlijker is, of waar een leuke herinnering of gedachte aan vasthangt. Zo’n leuk idee’tje vond ik bij Foto kado, waar ik een fotocanvas bestelde met mijn favoriete foto op. Ook bij Canvas Prints kun je geweldige canvassen late maken.

103022_1

Een foto op canvas kom je in veel woonkamers tegen: leuke gezinskliekjes die herinneringen meebrengen van een leuke dag of uitstap. Of in mijn geval, mijn favoriete foto van mijn vriend en ik. Op fotocadeau bieden ze een groot gamma aan formaten aan, van 20x20cm tot een iets groter exemplaar van 300x140cm. Jouw eigen foto op het kleinste canvasformaat heb je al voor €6. Voor een groot formaat, betaal je ongeveer €330.

In 3 makkelijke stappen bestel jij jouw eigen fotocanvas. Upload eerst de foto die op het canvas moet komen en kies daarna het juiste formaat.

Een volgende stap is het uitkiezen van extra opties die passen bij het fotocanvas. Denk maar aan een ophangsysteem waarmee je makkelijk jouw canvas aan de muur kunt hangen. Daarnaast kun je ook lijst bestellen voor jouw canvas in zwart, wit  of blank. Dit maakt het het canvas net iets mooier om op te hangen.

Als optie kun je verder nog jouw foto laten controleren, waarbij gekeken wordt naar scherpte, kleur, kwaliteit en het aantal pixels. Zo kun je zorgen dat jouw foto mooi uitkomt op canvas. Als laatste is er ook de optie om een effect toe te voegen aan jouw foto.

Stap 3 is makkelijk: afrekenen.

En enkele dagen later staat de postman met jouw canvas aan de deurbel. Dit was in mijn geval al na 3 werkdagen. Het canvas was erg zorgvuldig ingepakt, zodat dit zeker niet beschadigd wordt tijdens de levering. Een topservice dus!

img_1428

Ik koos een canvas van 120×80 cm, wat best groot is. De foto is van dichtbij wat onscherp doordat deze met mijn Iphone getrokken werd. Wanneer ik enkele stappen achteruit zet, word ik onmiddellijk blij en brengt de foto leuke herinneringen naar boven. Mijn vriend en ik wonen momenteel nog niet samen, maar wanneer wij deze stap zetten komt dit canvas zeker in onze woonkamer te hangen.

Wil jij ook graag een leuk fotocanvas in jouw woonkamer? Neem dan snel een kijkje op

Love and kisses

 

Dit blogbericht is tot stand gekomen in kader van een samenwerking. Dit fotocanvas werd mij opgestuurd door fotocadeau.nl in ruil voor een blogbericht. De links in dit blogbericht zijn geen affiliate links. 

 

17 gedachten over “Ideale cadeautip nodig? Maak jouw eigen fotocanvas via Fotocadeau.nl

  1. Ik heb een groot foto canvas hangen van een street view New York, eigen foto. Iedere keer als ik er naar kijk wordt ik blij.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s