Strobe Lighting highlighter palette van Makeup Revolution

Net als vele anderen plaats ik elke Black Friday een bestelling op Boozyshop, om zo een gratis Mystery Bag te krijgen ten waarde van €3O of meer. Vorig jaar las ik heel wat gemengde gevoelens over de Mystery Bag, maar ik was zelf best blij met de producten, bijna allemaal van Makeup Revolution. Ik testte ondertussen al heel wat producten en begrijp meer en meer de reacties van anderen. Vele producten stelden weinig voor en er was een gebrek aan kwaliteit.

Zo kom ik terecht bij het Strobe Lighting highlighter palette van Makeup Revolution, een palette met drie highlighters. Ik werd onmiddellijk enthousiast door de verpakking en het uiterlijk van de highlighters, om vervolgens teleurgesteld te worden door de kwaliteit en pigmentatie van deze drie highlighters.

Verpakking

Het palette wordt verpakt in een rosé-gouden doosje, met simpele lettering en het logo van Makeup Revolution. Op de achtergrond staan de ingrediënten die de highlighters bevatten. In het doosje zit het palette, opnieuw in rosé-goud, nu met een spiegel-effect. De achterkant van het palette is zwart. Het palette voelt stevig aan.

img_1499

Vanbinnen krijgen we drie voldoende grote pannen met product. Het palette bevat een grote spiegel, wat ik steeds een groot pluspunt vind. De verpakking ziet er wat luxueuzer uit; Makeup Revolution deed dus een goede job op vlak van verpakking.

img_1498

De Highlighters

Per pan krijg je 3,83g highlighter, waar je dus best een eindje mee weg kunt. Allereerst zien we een lichte witte highlighter, met een iridescent effect. Daarnaast zien we een gouden highlighter, gevolgd door een roze variant. De pannen en vorm van de highlighter zijn een dupe van de Laura Mercier higlighters, en ogen dus zeer leuk.

img_1493

Net als de verpakking, zien de highlighters er prachtig uit in de pan. Makeup Revolution maakte eerder fantastische dupes van luxe make-up producten en ook met deze highlighter slaan ze visueel de nagel op de kop.

Swatches

De highlighters en de verpakking zien er dan wel mooi uit, maar stellen erg teleur op vlak van pigmentatie. Op onderstaande swatches zie je onmiddellijk wat ik bedoel: ik ging meerdere malen over het product om mijn swatches te tonen en nog zijn ze amper zichtbaar.

img_1503

Tijdens het testen van het product probeerde ik verschillende zaken uit. Zo probeerde ik verschillende borstels uit om te zien of de schijn van de highlight beter was, maar dit hielp helaas niet. Ook met setting spray kwam ik niet tot het gewenste resultaat.

img_1507

Meerdere lagen highlight zijn nodig om het product zichtbaar te maken op de jukbeenderen. Na het opbouwen is er een lichte schijn zichtbaar, die helaas na een klein uurtje reeds verdwenen is.

Any good?

Volgens mij helemaal niet. Dit gebeurde nooit eerder bij een highlighter die ik uittestte. Zelfs highlighters van Max&More, het merk uit de Action, brengt meer kwaliteit op de markt dan wat dit highlight palette bevat. And no shade naar Max&More natuurijk, ik verwijs enkel naar dit merk aangezien hun producten veel goedkoper zijn dan Makeup Revolution.

Verpakking is een hell yes, kwaliteit en pigmentatie een hell no. Meer zelfs, ik denk dat ik dit palette onmiddellijk te koop zal zetten op Vinted en United Wardrobe.

Heb jij dit palette eerder uitgetest en wat vond je er van? Ik ben benieuwd!

Love and kisses

 

 

 

10 gedachten over “Strobe Lighting highlighter palette van Makeup Revolution

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s