Ultra Professional Palette? Of toch maar niet? – Review Contour Palette van Makeup Revolution

Ben jij iemand die vaker gaat contouren tijdens je make-up routine of is dit eerder een uitzondering? Voor mij is contour een stap die ik nog niet lang uitvoer. Ik gebruik al langer bronzer, maar echt gaan contouren en mijn gezichtsvorm gaan ‘aanpassen’, liet ik altijd achterwege. Gezichtspalettes komen dan ook niet vaak in mijn make-up collectie.

In The Mystery Bag van Boozyshop, waar ik al eerder op mijn blog over sprak, zat het Ultra Contour Palette van Make-up Revolution. Ik liet dit palette wat links liggen, aangezien ik niet vaak aan contouren doe. MAAR… sinds ik dit palette uittestte, ga ik veel vaker contouren en vind ik het helemaal mijn ding.

Verpakking

Het Palette komt in een zwarte, wat drukke verpakking: de voorzijde staat vol tekst, in meerdere talen, wat zorgt dat het wat chaotisch eruit ziet. De achterkant van het doosje staat opnieuw vol tekst, maar hier staan ook de producten op afgebeeld, wat ik dan weer best makkelijk vind.

De verpakking is dus alvast niet speciaals. Ik ben een echte verpakking-junkie, waardoor ik het uiterlijk van producten wel belangrijk vind. Dit contour palette faalt dus wat op dat gebied, maar gelukkig maakt de kwaliteit van het product dat volledig goed.

eec37f0f-c47c-4b01-9c7a-c2be80ab6b34

Het palette

Er zitten acht verschillende pannen in het palette: 2 poeders, 3 Highlighters en 3 bronzers. De verschillende poeders passen het best bij een lichte huidskleur. Als poeder krijg je een roze-basis en een gele-basis poeder, afhankelijk van de ondertoon van jouw huidskleur, kies je of je eerder voor de roze of gele poeder gaat. Maar eerlijk gezegd passen beide poeders op mijn huid. Indien ik wil dat mijn huid onder de ogen ‘oplicht’ kies ik de roze-basis, indien ik eerder een warme gloed op mijn huid wil, ga ik sneller voor de gele-basis poeder.

bb2f3697-2da4-4696-beda-8fc002d60896.jpg

Als bronzer gebruikte ik voornamelijk de linkse en midden bronzer. Allereerst ga ik contouren met de eerder koele ondertoon bronzer. Dit breng ik aan onder mijn jukbeenderen. Daarna werk ik af met de linker bronzer, die net warm genoeg is voor mijn huidskleur. Beiden vind ik fijn aanbrengen en goed passen bij mijn huidskleur.

cf7e5906-f382-4977-adfb-698886583e70.jpg

De highlighters geven op hun beurt ook genoeg glow af. Naar mijn mening zijn deze wat natureller, maar passen perfect in combinatie met de bronzers. Ikzelf grijp eerder naar andere highlighters die ik reeds in mijn collectie heb. Ik zie mijzelf niet vaak opteren om deze higlighters te gebruiken, maar dat is natuurlijk mijn eigen mening.

3d3cacb9-56fe-48f8-a67f-ea0d97ce58f2

Any good?

Makkelijk aan zo’n volledig contour-palette is dat je alles bij je hebt in één palette. Dit palette is eentje die ik zeker meeneem opreis, aangezien ik zo geen extra poeder, bronzer en highlighter hoef mee te nemen.

Daarnaast ben ik best tevreden van dit palette. Make-up Revolution stelde mij al even vaak teleur als het mij verraste, waardoor ik wat met twijfels begon aan het testen van dit palette. Maar eind goed, al goed, want dit palette is het helemaal! Deze komt zeker in mijn dagelijkse make-up routine terecht.

Dus is het een aanrader? Zeker en vast!

Ga jij wel eens contouren tijdens jouw make-up routine? Ik ben benieuwd!

Love and kisses

 

Lees ook: 
Strobe Lighting highlighter palette van Makeup Revolution
Shoplog en getest: Make-up Revolution (Pro)

2 gedachten over “Ultra Professional Palette? Of toch maar niet? – Review Contour Palette van Makeup Revolution

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s