Megaglo highlighting palette van Wet’n Wild

Mijn allereerste blogbericht op deze blog waren producten van Wet’n Wild, maar sindsdien probeerde ik enkel de Wet’n Wild Photofocus foundation uit. In België kun je het merk kopen in Dreamland, een speelgoedwinkel waar ik praktisch nooit kom. Bijkomstig heb ik dus weinig Wet’n Wild producten in mijn collectie.

Op Youtube zie ik steeds verschillende producten van Wet’n Wild passeren en die worden meestal hoog aangewezen door beauty guru’s. Zeker hun highlighters zouden erg goed zijn. Daarom leek het mij hoog tijd om ook zelf even te experimenteren met highlighters van Wet’n Wild. Vandaar mijn review vandaag van het Megaglo Highlighting Palette.

627d6889-82d6-4d0f-b031-7707629d1eaf

Verpakking

Het palette ziet er vanbuiten erg leuk uit. Op de voorkant zijn enkele palmbomen te zien en zorgen de kleuren voor een leuke zomerse look. Op de achterkant vinden we alle informatie en ingrediënten terug: het palette bevat 16g aan product.

Vanbinnen vind ik het palette echter wat tegenvallen en zelfs wat onverzorgd en onafgemaakt uitzien. Allereerst zit er geen spiegel in dit palette, wat ik best jammer vind.  De verpakking gaat open met een magneet, waarbij aan de binnenkant duidelijk te zien is hoe het papier op het karton geplakt werd.

75867294-ec44-4564-b784-66907ecc8c2b

Daarnaast lijken de pannen niet goed in het palette te zitten. Deze kunnen er precies elk moment uitvallen. Er zijn stukken metaal te zien waarin het product zit, wat ervoor zorgt dat het palette er wat goedkoop en onverzorgd uitziet.

De highlighters

Het palette bevat 4 highlighters die erg variëren. Allen hebben ze de afdruk van een blad in de pan, die we ook zien terugkomen in de Megaglo losse highlighters.

  • White Lily is een witte highlighter die erg licht aantoont op de huid. Er zit een paarse toon in die een wat chrome effect creëert op de jukbeenderen.
  • Blossom Glow is een eerder licht, beige kleur die roze- achtig overkomt op de huid. Ook deze komt erg licht en nogal fel over op de jukbeenderen.
  • Botanic Dream is een wat donkerdere highlighter, die er roze uitziet. Op de huid is deze fel roze, wat volgens mij enkel past bij roze make-up looks.
  • Golden Flower Crown is een gouden highlighter die er hetzelfde uitziet als in de pan. De warme gouden ondertoon komt mooi over op de huid en is niet extreem opvallend.

c62f3bb8-f012-4124-b3c5-23f29d673487

Ik las en zag al meerdere reviews van de Megaglo highlighters van Wet’n Wild langskomen en telkens waren de bloggers en beauty guru’s erg enthousiast over de intense glans die de highlighters met zich meebrengen. Dit ervaarde ik echter anders. De highlighters moeten zeker opgebouwd worden en geven niet onmiddellijk een wauw-effect na eenmaal aanbrengen. Dat hoeft natuurlijk ook niet, maar dat is wel wat je ziet bij alle Youtubers die de highlighters uittesten.

Persoonlijk ben ik geen favoriet van White Lily, deze vind ik te licht en kan ik moeilijk mooi overbrengen in een make-up look. Botanic Dream en Blossom Glow vind ik dan weer wel erg mooi. Deze probeerde ik al meerdere malen en na het opbouwen, brengen deze highlighters een mooie glowy finish aan het gezicht. Als laatste is de gouden highlighter, Golden Flower Crown, mijn favoriete highlighter uit het palette! Deze gebruikte ik het meest, aangezien ik de laatste tijd steeds meer en meer warme make-up looks maak.

7eb5c137-65b0-4de0-a3b1-210abfbc9a1f

Wat vond ik er nu van?

Als ik toch heel eerlijk mag zijn, had ik meer van dit palette verwacht. Het palette en de highlighters zijn helemaal niet slecht, maar toch had ik duidelijk te hoge verwachtingen. Ik testte eerder andere highlighters en palettes uit die mij wel helemaal blij maakten en dat effect mis ik wat bij dit palette van Wet ’n Wild. Allereerst vond ik de verpakking, de binnenkant dan, erg teleurstellend. Daarnaast had ik een veel feller effect verwacht van de highlighters. Dit palette zal dus zeker geen go-to product worden, maar ik schrijf het ook niet helemaal af.

Welke Wet ’n Wild producten probeerden jullie al uit? Ik ben benieuwd! 

Love and kisses

 

Lees ook: 
Fantastische lippen tijdens de feestdagen – Wet ’n Wild Misletoe Lip Collection –

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s