Make-up collectie – bronzer en contour –

Declutters of make-up collecties zijn met kop en schouders mijn favoriete blogs en vlogs. Helaas heb ik zelf geen grote make-up collectie, maar toch heb ik wel enkele leuke items in mijn kast liggen. Ik neem jullie daarom even mee in mijn kasten en show jullie (met een heeeeel klein beetje trots) mijn make-up collectie. Vandaag: bronzer en contour.

Ik was al even bezig met make-up en had zoals meesten een vaste routine in hoe ik mijn make-up opbracht. Bronzer en contour bracht ik nooit aan, net als blush en ook mijn wenkbrauwen liet ik altijd zoals ze waren. Ondertussen past bronzer in mijn vaste make-up routine, maar ik experimenteerde nog niet extreem met verschillende bronzers.

bf861123-41f0-4012-8f44-a2f757319dcb

Mijn allereerste bronzer is er eentje die ik kreeg in de mystery bag van Boozyshop. De Revolution Ultra Bronze is een wat standaard bronzer die ik al in vele make-up collecties terug zag komen. De bronzer heeft een wat koelere tint en komt mooi over op mijn huidskleur. Opvallend is de grote van dit product: er zit maar liefst 15g aan bronzer in. Deze zal dus volgens mij nooit opraken, ookal gebruik ik deze bronzer best vaak.

daf1feae-5806-4ea4-b5bf-d5fb94ed1257

Deze bronzer ligt volgens mij niet meer in de winkel maar is wel nog te koop op www.revolutionbeauty.com voor €3.99 .

ff8dd069-6f6d-455d-b1c8-39c195c1e717

De volgende bronzer die ik gebruik is eentje van Max&More. Zoals ik jullie eerder vertelde in mijn Gezichtspoeders blogbericht kocht ik deze compact powder maar was deze veel te donker voor mijn huidskleur. Ik probeerde deze als bronzer en kwam tot een veel beter resultaat. Deze bronzer gebruik ik wanneer ik een naturelle make-up look creëer. De poeder zorgt voor een zachte en warm resultaat op het gezicht, ideaal om een make-up look ietwat warmer te maken.

762744f2-7aa9-4d1b-b2bb-cefeab98a38c

De compact powder kost €0,95 en is verkrijgbaar in Action.

Mijn favoriete en nieuwste bronzer is er eentje van Kiko Milano, namelijk de Flawless fusion bronzer powder in 05. De bronzer komt in een zilveren spiegel-verpakking die natuurlijk (jammer genoeg) ontzettend snel vuil wordt. Deze bronzer is net iets warmer dan de andere twee bronzers en gebruik ik dus het meest in de zomer. Bij een warme ooglook kies ik telkens voor deze bronzer om een mooie, warme zomer make-up look te creëeren.

c50b688c-988c-4483-a6d9-d44125905d2e

De bronzer komt in zes verschillende tinten, waarvan ik graag nog wat andere wil aankopen en uittesten.

5e476e72-34f2-4405-91ce-dc806e82bfd3

De bronzer kost €7,69 en is verkrijgbaar bij Kiko Milano.

Een kleine collectie bronzers, zoals ik eerder vertelde. Toch wil ik graag wat nieuwe bronzers uitproberen, zoals de butter bronzers van Physicians Formula en de baked bronzers van Milani. Deze staan alvast op mijn verlanglijstje en komen misschien later nog bij de collectie.

Welke bronzers gebruiken jullie en welke is je favoriet? Ik ben benieuwd!

Love and kisses

 

Lees ook: 
Make-up collectie – primers –
Make-up collectie – gezichtspoeders-

 

 

 

 

Een gedachte over “Make-up collectie – bronzer en contour –

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s