Skin kissed door Makeup Revolution? – Review

Zoals jullie misschien al eerder merkten, herhaalde ik in mijn laatste blogberichten regelmatig dat ik producten reviewde die uit de Boozyshop Mystery Bag kwamen en dit is ook het geval bij de highlighter die ik vandaag review voor jullie. Er komen regelmatig highlighter reviews voorbij op mijn blog, maar niet elk product vind ik even goed. Vandaag wil ik het graag even hebben over de Skin kiss highlighter van Make-up Revolution.

af06e047-7cd9-42f8-9b2d-8d503914fac2.jpg

Zoals Revolution vaker uitpakt met grote verpakkingen, is dit ook het geval bij deze highlighter: deze highlighter bevat 14g, wat best veel is. De verpakking ziet er strak en netjes uit. Het doorzichtige deksel geeft een mooie kijk op de pan met het product in.

De Skin Kiss highlighter is heeft een witte kleur die een wit-gele schijn afgeeft op de huid.  Er is geen sprake van een geweldige glow, want de highlighter heeft eerder een naturelle finish. Toch is het product makkelijk op te bouwen, waardoor een grotere schijn en glans te bekomen is.

De highlighter is dus wat natureller maar vind ik perfect om aan te doen wanneer ik ga werken. Ik draag geen al te zware make-up wanneer ik ga werken en probeer ook een lichte highlighter uit die bij mijn make-up look past. Daarvoor is deze highlighter ideaal.

 

Wat is jouw favoriete Make-up Revolution highlighter? Ik ben benieuwd. 

Love and kisses

 

Lees ook: 
Strobe Lighting highlighter palette van Makeup Revolution
Ultra Professional Palette? Of toch maar niet? – Review Contour Palette van Makeup Revolution

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s