Waarom ik even ben weg geweest…

Misschien is het jullie opgevallen, waarschijnlijk niet aangezien ik niet de meest standvaste blogger ben, maar het bloggen stond even op een laag pitje bij mij. Ik besloot om eventjes helemaal het bloggen achter mij te laten en enkele weekjes niet te hoeven denken aan deadlines. Die heb ik al genoeg in mijn leven…

Sinds juni werk ik namelijk als sectorverantwoordelijke bij Familiehulp. Ik ben dus verantwoordelijk voor een zorgteam, bestaande uit verzorgenden en huishoudhulpen die bij heel wat cliënten hulp bieden. Een stressvolle job met veel verantwoordelijkheid, maar tot nog toe was het volledig mijn ding. Ik ben nu bijna 2 jaar afgestudeerd en werkte in die periode steeds fulltime, wat zorgt dat ik geen drie blogartikels per week online krijg. Met momenten was het zelfs moeilijk om 1 per week te posten.

Ik werkte echter voor het eerst maar 28u, waardoor ik op donderdag en vrijdagnamiddag thuis was. Dat betekende dus heel wat vrije tijd voor mezelf en dus heel wat tijd om te bloggen. Maar begin september kreeg ik een 40u contract, wat dus een enorm verschil is. Op mijn jonge leeftijd is het natuurlijk belangrijk om veel te kunnen sparen en dus was ik erg blij dat ik naar 40u kon gaan. Maar toch vond ik het erg fijn om eens wat meer tijd voor mezelf te hebben. Het gevoel was dus dubbel.

Sinds september heb ik het dus opnieuw erg moeilijk om kwalitatieve content op mijn blog te plaatsen. Daarnaast lukt het mij ook echt niet om wekelijks nieuwe producten te testen, aangezien ik weinig make-up draag naar mijn werk. Alle nieuwe producten bleven dus liggen, wat voor nog meer stress zorgde. Plus, ik wou nu toch wel echt eens spelen met alle nieuwigheden, zonder dat er persee foto’s van moest trekken. Daarom besloot ik om eindelijk alle nieuwe producten uit de aparte doos te halen en in mijn collectie te leggen. Dan maar geen blogbericht over deze artikelen. Er komen toch voortdurend nieuwe zaken uit.

Naast het vermeerderen van uren, starte begin augustus ook opnieuw het volleybalseizoen: tweemaal trainen, eenmaal match neemt natuurlijk ook veel tijd in beslag. En om het mezelf helemaal moeilijk te maken, volg ik nu ook op donderdagavond avondschool, iets waar ik erg enthousiast over ben: ik heb mij eindelijk ingeschreven voor de opleiding make-up visagiste. Tot nu toe vind ik de lessen fijn en ben ik enthousiast om bij te leren, maar opnieuw een steentje die bijdraagt aan de drukke agenda.

Kortom heb ik sinds begin september heel wat veranderingen in mijn leven, mijn focus is wat verschoven en wegens tijdsgebrek kwam mijn blog even op de laatste plaats. Ik koos ervoor om gewoon eventjes alles stil te leggen en pas na mijn reis naar Madrid opnieuw te posten. Vanaf volgende week kunnen jullie dus opnieuw elke week een nieuw blogbericht verwachten.

(Much) love and kisses

 

2 gedachtes over “Waarom ik even ben weg geweest…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s