OOTD: Herfst outfit met een luipaard-tintje

De herfsttemperaturen zijn er plots snel aangekomen, waardoor ik (en waarschijnlijk vele anderen) een kleerkast switch deed. Alle zomerkleren uit de kast, in ruil voor dikke wollen en gezellige wintertruien. Mijn favoriete winteroutfit: een makkelijke jeansbroek, een warme cosy trui en leuke korte botten. Maar dit weekend ging ik naar een huwelijksverjaardag en moest ik dus mijn cosy outfit inruilen voor iets netter.

860be761-f659-4504-a1a3-c6d84f71eec2

Ik koos voor mijn nieuwe jurkje uit Stradivarius, die ik kocht in Madrid. Het kleedje heeft een luipaard-motief in mooie, warme bruine tinten, die ideaal bij de herfstsfeer past.

Het kleedje heeft een fijne, licht transparante stof, met daaronder een zwarte onderjurk. De lange mouwtjes zorgen dus net voor een warmer gevoel dan een jurkje met korte bandjes. Ook valt het kleedje wat langer, waardoor er net genoeg te zien is van de benen.  In het onderste deel loopt de onderjurk niet meer door, en zijn de benen licht zichtbaar door de stof heen, wat het net dat ietsje leuker maakt.

b20566dc-94af-43c7-9f6e-8c954a6eaabe

 

Ik combineerde het kleedje met roze hakken van Primark.

Als juwelen koos ik voor mijn Paul Valentine horloge in combinatie met mijn armbandje van Faye jewelry. Als kettingkje koos ik dan weer voor mijn sterretje van Swarovski.

Ik maakte de outfit af met mijn zwarte leren jasje, om toch warm genoeg te hebben.

Love and ( a lot of) kisses

d481c000-222c-48aa-8e7d-da99dbac2114

 

2 gedachten over “OOTD: Herfst outfit met een luipaard-tintje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s