Motivatie nodig om opnieuw te sporten? – ontdek de sportleggings van Zumprema

De winter is opnieuw aangebroken en dus de tijd van zachte dekentjes, filmmomentjes in een warme woonkamer vol kaarsen en een kop heerlijke thee, is er ook weer. Een van de gezelligste tijd van het jaar… Behalve wanneer je regelmatig gaat lopen en nu dus de koude tegemoet gaat. Een goede loopoutfit is dus uiterst belangrijk. Ik testte afgelopen periode de sportleggings van Zumprema.

7d5103a5-5781-4124-ae68-6b335b30fd55

Zumprema biedt verschillende producten aan: van kleding tot school spullen, van tassen tot beanies. Ikzelf was geïnteresseerd in hun leggings. Waarom? ik had al enkele loopbroeken in mijn kast liggen maar deze hadden allemaal een neutraal kleur. Bij Zumprema hebben ze de leukste motieven op de leggings. Een leuke outfit maakt het sporten toch net iets leuker, he?

Naast hun ruim assortiment aan sportleggings, vind je er ook de meest kleurvolle Yoga leggings. En ideaal voor deze periode van het jaar: Foute kerst leggings.

img_3640

Allereerst koos ik voor de Blue Checker  sport legging. Het materiaal van de leggings is goed rekbaar en zit aangenaam op de huid. Daarnaast is de stof ook zacht in plaats van glad. Mijn andere loopbroeken komen allemaal in een gladde stof, die dan helaas wat afzakken tijdens het sporten. Dit voorkomt deze legging, door het high waist model en de makkelijke elastiek.

img_3640

De leggings zijn wel erg nauwaansluitend en tonen alle lichamelijke vormen. Er valt dus niets te verstoppen, al is dat wel vaker bij een loopbroek. De leggings zijn eerder fris en houden dus weinig warmte binnen. Minder ideaal dus om in de winter te gebruiken.

Het andere model die ik koos is de Pink Vibes sport legging. Deze vond ik de leukste van de twee en past mooi bij mijn andere sportoutfits. In deze legging vond ik het fijn dat de nadruk minder valt op de rondingen, doordat er een zwart tussenstukje zit op de benen. Bij de Blue Checker was ik me net iets meer bewust van mijn lichaam.

48d6b1e7-e5aa-42fc-8653-88b10815a2eb

Indien je net als mij een sportief iemand bent en je ook helemaal gemotiveerd raakt door een leuke sportoutfit, neem dan zeker een kijkje bij Zumprema om een fijne legging met een geweldige print te vinden.

Naast de Blue Checker en de Pink Vibes legging vond ik ook de Yellow Leopard heel erg leuk. Een sportlegging van Zumprema kost €21,95 en kun je bestellen op hun webshop.

345b33c3-05fc-4f8b-b17b-52eef4cf1386

Ga jij ook graag sporten? Welke merken bieden voor jou de leukste sportoutfit? Ik ben benieuwd.

Love and kisses

Dit blogbericht is tot stand gekomen in kader van een samenwerking. Deze producten werden mij opgestuurd door Zumprema in ruil voor een review op mijn blog en Instagram. De links in dit blogbericht zijn geen affiliate links. 

 

Een gedachte over “Motivatie nodig om opnieuw te sporten? – ontdek de sportleggings van Zumprema

  1. Leuke printjes! wat ik zelf minder mooi vind, is dat de blauwe legging, zo’n witte naad heeft. Dat oogt dan wat van minder goede kwaliteit/dunne stof (naar mijn mening) verder leuk artikel en wie weet dat ik dit merk een keer ga proberen X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s