Project Pan 2020 – Wat wil ik dit jaar opgebruiken

Mijn eerste blogbericht van 2020 liet wat op zich wachten, maar is er nu eindelijk. Het jaar 2019 heb ik fijn afgesloten en even tijd genomen voor mijzelf. Ik nam hierbij ook even de tijd om te beslissen wat ik op vlak van bloggen wil doen in 2020. Een van mijn ideetjes was om dit jaar wat minder nieuwe make-up te kopen en meer de focus te leggen op wat ik reeds in mijn collectie heb.

En daarom heb ik enkele producten uitgekozen die meedoen in mijn eigen project pan 2020. In deze nieuwe serie op mijn blog wil ik jullie regelmatig updaten over hoe mijn project pan er nu voor staat.

Ik koos enkele producten uit mijn collectie uit waar ik reeds bij 1 of meerdere kleuren de pan heb geraakt. Als eerste koos ik voor het oudste palette in mijn collectie: het Max&More oogschaduwpalette, die tevens ook mijn allereerste oogschaduwpalette was die ik ooit kocht.

img_4008

Dit palette bevat 24 oogschaduws, waarvan ik ondertussen 6 pans geraakt heb. Dit palette gebruik ik wanneer ik ga werken en een simpele, naturelle ooglook wil maken. De donkere kleuren worden dus minder gebruikt, waardoor deze pans nog heel wat werk zullen zijn.

Naast het oogschaduw palette kocht ik destijds ook het face palette van Max&More. Dit palette bevat 2 highlighters, 2 poeders, 2 bronzers en 2 blushes. In dit palette gebruikte ik de poeders volledig op. Eind 2019 raakte ik ook de pan van de lichtste highlighter. De twee bronzers zijn ook al erg veel gebruikt, maar de blushes worden wat moeilijker. Ik ben geen grote fan van een dikke zichtbare laag blush en gebruik dus telkens zeer weinig.

img_4011

Het derde palette in mijn project pan  is er eentje van Makeup Revolution London. Het Ultra contour kit in de kleur Lightening Contour 01 is een cream contour palette. Ik doe niet vaak aan cream contouring, enkel wanneer ik wil dat mijn make-up extra lang blijft zitten. Toch slaagde ik er ondertussen in om bij de ‘concealer’ de pan te raken.

img_4014

De overige producten in mijn project pan zijn lipsticks die ik graag wil opgebruiken in 2020. Nu wil ik niet als andere die hard project panners met een meetlat mijn lipsticks gaan meten. Daarom zal ik jullie enkel updaten wanneer er duidelijk zichtbare vooruitgang is.

De eerste lipstick is een donker nude lipstick van Primark Beauty, eentje die ik al even in mijn collectie heb liggen.

img_4018

Ook van Primark Beauty zijn de Velvet Matte lipstick crayons die ik graag wil opgebruiken. Deze crayons vind ik overigens erg fijn en wil ik zeker nog in meerdere kleurtjes uitproberen. Het lipcrayon in kleur Ballerina heb ik al flink gebruikt, aan de kleur Hustle is er nog wat meer werk.

img_4023

Als laatste in mijn project pan wil ik graag deze NYC lipcrayons opgebruiken. Deze zijn veel vetter dan de Primark crayons en liggen ook al even in mijn collectie. De lipcrayons die ik wil opgebruiken zijn kleur 031 Gramercy Park Plum en 052 Roosevelt Island Red.

img_4019

Benieuwd naar hoe mijn project pan 2020 verloopt? Like dan even mijn facebookpagina https://www.facebook.com/AllAboutMaite. Hierop kun je telkens volgen wanneer er een nieuw blogartikel online komt en kun je mijn project pan avontuur volgen.

Welke producten willen jullie in 2020 opgebruiken? Ik ben benieuwd!

Love and kisses

 

Een gedachte over “Project Pan 2020 – Wat wil ik dit jaar opgebruiken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s