Life-update: Wij gaan samen wonen

Een heel spannende life-update ditmaal en natuurlijk ook een heel spannende volgende stap in ons leven en onze relatie: 1 april gaan mijn vriend en ik samenwonen!

Sinds januari zijn mijn vriend en ik vier jaar samen. We wilden graag wachten tot we beiden werkten om deze volgende stap te zetten en daarom leek het ons nu wel het geschikte moment. Afgelopen maanden zijn we daarom op zoek gegaan naar ons eigen stekje. Aangezien we beiden nog thuis wonen, is het voor ons allebei een grote stap. En natuurlijk ook een heel avontuur, waar ik jullie graag in meeneem. Komende maanden zullen jullie dus geregeld wat ‘appartement-update’ blogs zien voorbij komen.

Begin januari startte onze zoektocht naar een huurappartement. Belangrijk voor ons was de locatie: mijn vriend werkt verder weg, dus een autosnelweg dichtbij was zeker een must have! We keken daarom richting Oostkamp, West-Vlaanderen. Bij het eerste appartement die we gingen bezichtigen, waren we beiden vrij teleurgesteld. Ik kreeg onmiddellijk het gevoel dat dit wel eens een lange zoektocht kon worden.

Gelukkig was dat niet het geval: eind januari gingen we naar een ander gebouw kijken, waar 3 appartementen te huur stonden. Het 3e appartementen maakte ons onmiddellijk erg enthousiast. We besloten de volgende dag dat wij hier graag zouden komen wonen en stelden ons kandidaat. Begin februari konden we samen onze handtekening zetten en kon een hele nieuwe zoektocht beginnen: onze inboedel.

img_4138

Allereerst gingen we op zoek naar onze zetel. Na enkele meubelwinkels te bezoeken, vonden we de ideale zetel in Max Meubel, Kortemark. Voordien had ik in een andere meubelzaak een mooie set gezien waarbij naast een hoekzetel, ook een loveseat mogelijk was: een éénzit die net iets groter is en waar je dus cosy met z’n tweetjes in kan. Bij Max Meubel kon dus samen met de verkoopster een nieuwe set samenstellen, zodat ik bij deze zetel ook mijn loveseat kon zetten.

Naast onze zetel kochten we ook onze tafel, stoelen en dressoir bij Max meubel. Daarbijhorend stond ook een tv-meubel en een salontafel die we heel mooi vonden. De woonkamer hebben we dus al volledig kunnen inrichten. Nu maar hopen dat de levering vlot verloopt en we tijdig ons appartementje kunnen inrichten.

img_4136

Benieuwd naar de volgende ‘appartement updates’? Like dan even mijn facebookpagina https://www.facebook.com/AllAboutMaite. Hierop kun je telkens volgen wanneer er een nieuw blogartikel online komt en kun je ons avontuur volgen.

Love and kisses

 

3 gedachtes over “Life-update: Wij gaan samen wonen

  1. Pingback: Hexagon fotolijst in onze woonkamer – Fotocadeau.nl – All About Maïté

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s