Shoplog Beauty Bay – Jeffree Star/ ABH/ And more…

Opnieuw een Beauty Bay shoplog op mijn blog. Exact een jaar geleden ( ja ja, letterlijk op de dag geleden) bestelde ik voor het eerst bij Beauty Bay. Na het plaatsen van mijn bestelling, zag ik het overzicht van al mijn bestellingen, en toevallig kocht ik ook op 7 maart vorig jaar wat producten bij Beauty Bay. Ik schreef toen ook een shoplog over mijn aankoopjes en mijn eerste ervaring met deze website.

img_4226

Ik plaatste mijn bestelling eigenlijk grotendeels omwille van één product: het Blood Sugar palette van Jeffree Star Cosmetics. Het Blood Lust palette was niet helemaal mijn ding, dus ging ik nogmaals overwegen om dan toch het Blood Sugar palette te bestellen.

img_4227

Enkele weken geleden ging ik tijdens de make-up les op zoek naar een diep rode oogschaduw. Mijn buurvrouw boodt mij het palette aan en ik werd omvergeblazen door de oogschaduw “Blood Sugar”. Girl, iedereen heeft dit nodig in zijn collectie!!

Ik kan niet wachten om hier mee verder te experimenteren… En ik kan niet wachten tot Jeffree zijn nieuwe palette uitbrengt in April!

img_4241

Om in het rode thema te blijven, wilde ik ook the Precious Stone Highlighter in de kleur Ruby Crush. Deze losse poeder highlighter van Makeup Revolution heeft een leuke roze kleur die je kunt aanbrengen met het poederkussentje.

Naast losse poeder highlighters, koos ik ook twee vloeibare highlighters van Beauty Bay. Na het proberen van de Jelly highlighters van Too Faced, kan ik er geen genoeg van krijgen. De jelly-formule maakt mij altijd wat blij 🙂

img_4280

Of de Beauty Bay highlighters deze van Too Faced kunnen overstijgen, moet ik zelf nog zien. Ik koos er alvast twee Gelée Glow Multi Use Highlighters uit: een gouden tint met de naam Shimmering Stardust en een rose variant die Marshmallow Moonlight heet.

img_4248

Ook van het merk Beauty Bay kocht ik twee vloeibare oogschaduws. De groene kleur vond ik een uitdaging, deze heet Malachite. De roze oogschaduw heet Peach Quartz. Toen deze oogschaduws toekwamen, was ik wel wat teleurgesteld. De groene oogschaduw ziet er schitterend uit, maar de roze oogschaduw ziet er op de website helemaal anders uit. De swatches spreken voor zich: de groene ziet er geweldig uit, de roze is niet erg gepigmenteerd in tegenstelling tot de groene kleur.

img_4250

Wat mij wel helemaal enthousiast maakte, was het volgende product: losse pigment van Anastasia Beverly Hills in de kleur Daiquiri. Deze kleur sprak mij onmiddellijk aan!

img_4265

img_4271

Als laatste kocht ik mijn allereerste brow gel. Ik ben nog steeds wat aan het zoeken hoe ik mijn wenkbrauw-routine mooi vind. Ik probeerde tot nu toe verschillende producten gaande van Essence, Couleur de noirs tot ABH. Ik kocht ditmaal een clear brow gel van Makeup revolution om de wenkbrauwen op hun plaats te houden.

img_4256

Dit was mijn haul. Super enthousiast om al deze producten uit te testen! Wil jij graag een review zien van een van de nieuwe producten, dan lag je dit zeker laten weten in de reacties.

Wat is jouw laatste beauty aankoop? Ik ben benieuwd!

Love and kisses

 

Lees ook: Mijn eerste ervaring met Beauty Bay – Shoplog 1

 

Een gedachte over “Shoplog Beauty Bay – Jeffree Star/ ABH/ And more…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s