Hexagon fotolijst in onze woonkamer – Fotocadeau.nl

Nu mijn vriend en ik verhuist zijn, moeten we volop ons nieuwe appartement inrichten. Over onze meubels kun je lezen in mijn Life-update. Binnenkort plaats ik een nieuwe ‘verhuis-update’ online.

Om ons appartement wat op te fleuren, wilden we graag wat foto’s ophangen. Ik koos hiervoor opnieuw voor fotocadeau.nl, waar ik eerder een foto canvas op bestelde. Fotocadeau kwam recent uit met een nieuw product: je eigen foto op tegel.103022_1

Met een foto tegel kun je alle kanten op: je kunt de foto natuurlijk tussen alle andere tegeltjes in de badkamer, keuken of toilet metselen, maar je kunt de foto op tegel ook prima neerzetten op een plankje of ophangen aan de muur. Een tegel met foto heb je al vanaf € 14,95!

Onze voorkeur ging echter uit naar hun andere nieuwe product: een Hexagon  fotolijst.

b374718a-2bb4-4d2b-a69c-55e3d616fdbf

Om jouw eigen Hexagon samen te stellen, kun je kiezen tussen verschillende formaten hexxas. De hexxas worden gemaakt van forex: een kunststofmateriaal met een witte en gladde bovenlaag. Zo voelen de hexxas licht aan maar zijn ze toch erg stevig.

Ik koos voor het kleinste formaat: 17×15 cm. Wil je toch liever grotere foto’s, dan kun je tot 37×32 cm gaan. Ik koos voor een negental foto’s om de woonkamer mee te versieren. Ook het aantal kun je zelf kiezen natuurlijk: je kunt tot 20 hexxas gaan om jouw eigen fotolijst samen te stellen. Een hexagon fotolijst heb je al voor €6,98!

783f2bfc-0cf6-44b2-9a27-404aa594f1f9

De foto’s ophangen is erg simpel. Fotocadeau voorziet een minihandleiding waardoor je dus niet kunt missen. Per foto hang je een viertal klevertjes, die bij de foto’s geleverd worden, aan de achterkant. Je gebruikt het witte metertje om de foto’s op de juiste afstand van elkaar te hangen. In een kwartiertje hangt jouw hele hexagon aan de muur.

da7dca9f-bc36-48a8-9f52-f4f09243fee5

Wil jij ook graag een Hexagon fotolijst of een foto op tegel voor in jullie woning? Neem dan snel een kijkje op:

Momenteel geldt er een superkorting van 50% op alle muurcirkels (code MC50) en alle muchopix zoals de hexagons (code MP50).

Love and kisses

Lees ook: Ideale cadeautip nodig? Maak jouw eigen fotocanvas via Fotocadeau.nl

Dit blogbericht is tot stand gekomen in kader van een samenwerking. Deze Hexagon werd mij opgestuurd door fotocadeau.nl in ruil voor een blogbericht. De links in dit blogbericht zijn geen affiliate links. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s