Project Pan 2020 – Update 1

Tijd voor een update op mijn Project Pan 2020. Ik maakte ondertussen al heel wat producten in mijn make-up collectie op, maar helaas maakte ik geen grote vorderingen in mijn Project Pan.

Update Project Pan 2020

Bij het begin van mijn Project Pan had ik reeds wat pannen geraakt bij het Max&More  oogschaduwpalette. Reeds 6 pannen, waarvan ik 1 helemaal had opgemaakt. Bij dit oogschaduwpalette ben ik wel vooruitgeraakt: ondertussen zit ik aan pan nr. 8. Bij de volgende update zal ik waarschijnlijk 3 oogschaduws met pan bij hebben, waar ik nu al bijna aan raak.

 Bij het Face palette van Max & More maakte ik vooral vooruitgang bij de highlighter. Deze pan is ondertussen heel wat groter geworden.

Ik vertelde bij de start van mijn Project Pan dat ik twee poeders helemaal had opgebruikt. Na het posten van mijn blog merkte ik dat bij beiden nog een klein beetje product in zat. Deze probeer ik nu vooral op te gebruikten.

De blush gebruikte ik zeer vaak afgelopen maanden maar helaas is er nog geen pan in zicht. Dit is wel het geval bij beide contourkleuren. Bij een volgende update heb ik hopelijk wel de pan geraakt. Dit palette laat ik dus nog even in mijn Project Pan.

 

Bij de contourkit van Makeup Revolution maakte ik ook heel wat vooruitgang. Er was reeds een pan zichtbaar in de concealer en dit is nu ook het geval bij de contour en highlighter. Sinds ik dit palette in mijn Project Pan stak, ging ik veel vaker gebruik maken van crème-producten.

 

Bij de palettes maakte ik dus wel vooruitgang, maar dit merkte ik minder bij de lipsticks.

De lipstick van Primark begint nu wel wat te minderen en zal ik hopelijk tegen volgende update kunnen opgebruiken. Dit is de enige lipstick die ik frequent gebruikte afgelopen maanden.

De lipcrayons van Primark kwamen wat minder aan de beurt. Ik gebruikte voornamelijk de donkere kleur Hustle als lipliner bij de Primark lipstick. Deze twee zijn de perfecte combo. De lichtere kleur Ballerina gebruikte ik weer minder.

De NYC lipcrayons gebruikte ik amper. Deze lipcrayons vind ik niet fijn werken, zijn te vettig en brengen geen mooie finish aan de lippen. Ik wil de crayons nog een laatste kans geven en bepaal bij volgende update of ik ze in mijn Project Pan laat.

 

Nieuw in mijn Project Pan

Al maakte ik geen wonderbaarlijke vooruitgang in mijn Project Pan, toch ben ik blij met de kleine vooruitgang die ik wel maakte. Ik volg veel Project Panners op Instagram die gepassioneerd bezig zijn met zo snel mogelijk producten opgebruiken. Ik ben echter best gehecht aan mijn collectie en daarom wil ik niet op deze manier mijn eigen Project Pan benaderen.

Omdat ik al even dezelfde producten gebruik in mijn Project Pan, wou ik graag twee nieuwe producten toevoegen.

Allereerst wil ik graag het I Heart Makeup Naked Chocolate palette toevoegen aan mijn Project Pan. Dit palette plaatste ik al tweemaal in mijn jaarlijkse favorieten en gebruik ik dus regelmatig. Ik raakte ondertussen pan bij mijn favoriete oogschaduw. Deze kleur gebruik ik graag in de crease bij het maken van een koele make-up look.

Als laatste voeg ik de Prep and Prime lipstick primer van Mac toe aan mijn project. Ik kocht deze primer bij mijn eerste Mac lipstick, maar vind het product maar niets. Ik probeerde het weg te werken uit mijn collectie en ben er nu bijna. Bij de volgende update verwacht ik deze opgebruikt te hebben.

Welke producten willen jullie in 2020 opgebruiken? ik ben benieuwd! 

Love and kisses

 

Lees ook: Project Pan 2020 – Wat wil ik dit jaar opgebruiken

2 gedachten over “Project Pan 2020 – Update 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s