Vooruitblik op een mooie zomer dankzij Bar Abbaye

Ik interviewde onlangs Pancho Bachofner, die met zijn vriendengroep meedoet aan een wedstrijd om van zomer 2020 een heerlijke zomer te maken.

Jägerbert is een vriendengroep van enthousiaste twintigers die deelneemt aan de challenges van Bar Abbaye in de hoop het meeste fistongs binnen te rijven. Als het ons lukt, wacht een maand gratis drankjes en hapjes in de tropische setting van Bar Abbaye, een pop-up zomerbar op het binnenplein van de Abdijhoeve in Oudenburg.

Als vriendengroep die graag samenkomt op café, sloeg de lockdown in als een bom. Van legendarische avonden in de lokale horeca, werden we plots gedwongen naar videogesprekken via Skype. De talrijke plannen voor een van de mooiste zomers van ons leven, vielen in duigen. Vluchten werden geannuleerd, festivals en sportevenementen smolten als sneeuw voor de zon. Het gemis om met Jägerbert samen te komen, groeide elke dag. Het coronavirus en de daaropvolgende maatregelen maakten voor ons het belang van sociaal contact, een goede vriendengroep en toffe cafés duidelijk.

JAGERBERT

 

Het nieuws dat vier enthousiaste ondernemers uit Oudenburg een zomerbar gingen oprichten, gaf ons dan ook opnieuw hoop op een mooie zomer. Op een veilige manier kunnen samenkomen op een prachtige locatie om met vrienden te genieten van zwoele beats, klinkt letterlijk en figuurlijk als muziek in de oren. Toen we hoorden dat er challenges gingen komen om hier een maand gratis van te kunnen genieten op deze tropische locatie in eigen streek, sloegen we de handen in elkaar om met onze
Jägerbert-bubbel mee te strijden voor de overwinning.

De eerste challenge bestond uit het voorstellen van de eigen bubbel op een originele manier. Op basis van alle leuke inzendingen van de talrijke bubbels, was het vervolgens de bedoeling om een andere deelnemende vriendengroep voor te stellen.

De derde en laatste challenge is om met onze bubbel in de media te komen. Het resultaat
van dit groepswerk is terug te vinden op de Facebookpagina Jägerbert – Bar Abbaye.

Deze challenges brachten meteen het plezier van het samenzijn terug, iets wat we enkele maanden hadden moeten missen. We zijn dan ook erg tevreden en dankbaar dat de oprichters van Bar Abbaye ons op deze originele en veilige manier een mooie vooruitblik op de zomer bezorgden. De challenges toonden ook aan dat veel enthousiaste vriendengroepen op een creatieve manier kunnen samenwerken om Bar Abbaye in de verf te zetten. Het project van de vier jonge West-Vlaamse ondernemers verdient dan ook een pluim.

In elk geval zal team Jägerbert deze zomer terug te vinden zijn in Bar Abbaye in Oudenburg, om te genieten van de vriendschap en van het leve.”

 

Willen jullie team Jägerbert helpen om een geweldige zomer te ervaren, ga dan naar hun Facebookpagina, en geef hun een welverdiende like! 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s