Holika Holika in Hema – Review

Zeer recent las ik op Instagram dat Holika Holika nu te verkrijgen is bij Hema Nederland.  Voordien kon je het merk al kopen op Boozyshop, maar toen trok het nooit mijn aandacht. Nu het toch wat toegankelijker wordt, leek het me leuk om toch wat producten te proberen.

Over Holika Holika

Holika Holika hoort bij de K-beauty producten: Koreaanse make-up en skincare producten. Ik zag op Youtube vaker producten voorbijkomen van Holika Holika en is bekender in andere landen. In België komen we op make-up vlak nogal achter, maar stapje per stapje is ons kleine Belgenlandje toch met meer en meer merken kennis aan het maken. Wie weet komt er binnenkort een Sephora in België 🙂 Hoopt doet leven!!

img_5328

Sinds kort zijn er dus enkele producten van Holika Holika te koop bij Hema Nederland. Op hun Instagrampagina sprongen bij mij voornamelijk de Waterdrop Tint Bombs en de blushes Nudrop Lumi Cheek. Ook de Naked Face Balancing Primer herkende ik en las ik al veel goeds over. Helaas kon ik de blushes nergens op de pagina van Hema vinden en was de Primer ondertussen al uitverkocht.

Verpakking

Ik kocht daarom twee Waterdrop Tint Bombs in 02 Pomegranate Water en 04 Grapefruit Water. De verpakking komt volledig in het Koreaans, maar op de zijkant werd een sticker gekleefd waarop je zowel Engels, Duits, Frans en Nederlands kan lezen over het product. De lippenstift zou voor een hydraterend gevoel zorgen.

img_5317

Het product bevat 2,5 gram, wat iets minder is dan bijvoorbeelde de Mac lippenstiften, die 3 gram bevatten of de de Revolution Pro lippenstiften, die 3,2 gram bevatten.

Product

De lippenstiften komen in de vorm van een waterdruppel, wat een subtiele verwijzing is naar de “waterbomb”. Ik had verwacht dat er een bepaalde geur aan de lippenstift ging zijn, maar dit is dus niet het geval.

img_5322

De lippenstift brengt zeer makkelijk aan en voelt erg fris op de lippen. Je voelt de lippenstift niet zitten, wat ik altijd fijn vind aan een lippenstift. Daarnaast had ik verwacht dat de lippenstiften eerder een balsem zouden zijn en dus weinig pigment zouden bevatten. Dit is niet het geval.

img_5324

De lippenstiften zijn niet overgepigmenteerd maar brengen de kleur duidelijk zichtbaar over. Ze blijven wel even op de lippen, uren later waren mijn lippen nog steeds verkleurd door de lippenstifts. Ze hebben dus een ‘lipstain’ effect. Hieronder zie je het resultaat: links grapefruit, rechts pomegranate.

Hebben jullie al iets uitgeprobeerd van Holika Holika? ik ben benieuwd. 

Love and kisses

 

Lees ook: Catrice Instant Awake Concealer – Review a

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s