Make-up kit samenstellen – shoplog Kiko Milano

In September 2019 starte ik met mijn opleiding als visagiste bij Syntra Brugge. De basis heb ik reeds achter de rug en de gevorderde opleiding loopt nog tot eind november. Dan ben ik officieel MUA. Yaaas girl!

Daarom ben ik nu al volop bezig met het samenstellen van mijn make-up kit. Ik ging langs bij Kiko Milano in Euralille. naast producten voor mijn kit, kocht ik ook wat leuke producten voor mijzelf. Ik toon jullie in dit blogbericht graag wat ik allemaal meenam.

Allereerst kocht ik de prime and fix refreshing mist. Ikzelf ben geen grote fan om setting mist te gebruiken als primer. Deze kocht ik dus om de make-up look te fixeren. De flacon bevat 70ml en kost €9,99.

Een tweede item voor in mijn make-up kit is de Pearly eye base. Momenteel gebruik ik telkens concealer als oogschaduwbasis, maar ik wil graag deze basis uitproberen op mijn toekomstige cliënten. De eye base bevat 10ml en kost €7,99.

Een derde item die ik mogelijks in mijn kit zal steken is de 30 days Extension mascara. Deze probeerde ik al eerder uit en was ik erg tevreden over. Momenteel gebruik ik een Essence mascara in mijn make-up kit. Ik ben er nog niet helemaal aan uit of ik deze mascara voor eigen gebruik zal houden of in mijn kit zal steken. De mascara bevat 8ml en kost momenteel €3,99. Deze kocht ik al voor de tweede keer aan een mooie korting.

Ik koos ook twee water oogschaduws uit. Dit zijn single oogschaduws met een prachtige pan, die al telkens mijn aandacht trekken wanneer ik naar Kiko ga. Ik koos twee shimmer oogschaduws uit, die vrij goed op elkaar lijken: 218 en 219. Deze oogschaduws zijn voor eigen gebruik. De oogschaduws bevatten elk 3gr en kosten €8,99 per stuk.

Verder koos ik ook drie producten uit hun nieuwe collectie. Kiko Milano heeft heel wat fijne producten die basis te vinden zijn in elke winkel, maar waar ik telkens echt helemaal van weg ben zijn toch de tijdelijke collecties. Dit was ook ditmaal het geval: de Lost In Amalfi-collectie komt in een prachtig donkerblauwe verpakking en biedt leuke alternatieve producten aan.

Van deze collectie kocht ik de blush 01 First Sunrise, een licht roze blush met een prachtige pan. Zoals jullie weten ben ik een sucker for packaging en dat deed mij ook nu naar deze mooie blush grijpen. De blush bevat 3,5gr en kost €12,99.

Een ander leuk product vond metal chrome oogschaduw in kleur 03 Gleaming Copper Rose. Deze jelly oogschaduw komt in een mat glazen potje met gouden deksel. De oogschaduw bevat 3,8gr en kost €9,99.

Als laatste kocht ik een jelly highlighter, ook zo’n soort product die ik nooit kan laten liggen. Ik koos voor de kleur 02 Coral Sky, een glinsterend roze jelly highlighter. Ik moet eerlijk toegeven dat deze er zo mooi uitzag, dat ik ze echt moest hebben. Ik had onmiddellijk mijn twijfels of deze hoghlighter wel zou werken op mijn huid, maar wou deze toch kost wat kost in mijn winkelmandje. Of het al dan niet werkt bij mijn huid, zal ik bij een eerste gebruik moeten ontdekken. De jelly highlighter ziet er hetzelfde uit als de metal oogschaduw, bevat 11,5ml en kost €12,99.

Dit waren alle nieuwe items die ik kocht in Kiko Milano. Wil je graag een review zien van een van deze producten? Laat de een reactie achter onder het blogbericht.

Welke producten kunnen jullie absoluut niet missen in jullie make-up kit? Ik ben benieuwd!

Love and kisses

lees ook: https://allaboutmaite.com/2020/03/25/shoplog-beauty-bay-jeffree-star-abh-and-more/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s