Favoriete producten 2020

Het jaar 2020 zit er eindelijk op, wat wil zeggen dat elke beauty blogger en vlogger wel een lijst met favorieten van afgelopen jaar klaar heeft. Persoonlijk vind ik dit een van de leukste posts en vlogs om te lezen of bekijken. Ik bekeek mijn favorieten van 2017 en 2018 en kwam tot het besluit dat geen enkel product dit jaar opnieuw in mijn favorieten zit. Tijdens 2020 heb ik mij op volledig andere producten gefocust.

Van sommige producten kon ik geen oprechte favoriet uitkiezen en wilde ik ook niet expres voor deze blog een product gaan uitkiezen. Van andere producten sprongen er voor mij wel enkele leuke items uit. Let’s go!

Dit jaar sprong er voor mij een primer echt uit; de Revolution Pro Prime + Hydrate. Normaal gezien stoor ik mij enorm aan producten met kokosnoot geur, maar hier stoorde het mij helemaal niet. De primer bracht gemakkelijk aan en zorgde voor een goed gevoel op de huid. Ik gebruikte de primer op en wil deze graag opnieuw kopen om ook op mijn cliënten te gebruiken.

De Primer kun je kopen op Beauty Bay voor €7,75.

Als foundation ben ik dit jaar gevallen voor de welbekende Mac Studio Fix Fluid. Ik gebruik de shade NC15 en deze liet ik in de winkel zelf matchen. Sindsdien gebruik ik de foundation zeer vaak en wil ik deze ook graag standaard in mijn collectie houden.

De foundation kun je kopen op MacCosmetics.be en kost €34.

Mijn favoriete concealer is er eentje die iedereen in de beauty wereld wel kent: Maybellinge Instant Anti-age Eraser. Dat ik deze concealer nooit vroeger heb uitgeprobeerd! Deze concealer brengt de perfecte dekking die ik nodig heb. Ook deze zal ik zeker standaard in mijn collectie houden.

Ik koop de concealer telkens in Kruidvat voor maar €13,99.

Om af te poederen, mijn absolute HOLY GRAIL: de Bourjois losse poeder. Deze poeder vind ik fan-tas-tisch! Hierna heb ik nooit meer een nieuwe losse poeder nodig. Sinds ik deze heb gevonden, gebruik ik nooit meer compacte poeders en begrijp ik helemaal niet hoe ik hier vroeger mijn gezicht goed mee kon afpoederen.

Ik koop de losse poeder telkens in Kruidvat voor €14,99.

Mijn favoriete bronzer van 2020 is de Sun Lover Glow van Catrice. Allereerst ziet deze bronzer er prachtig uit en als je mijn blog al langer volgt: verpakking en hoe het product er uit ziet vind ik mega belangrijk wanneer ik iets nieuw koop. Ik kocht de bronzer in een lichtere tint: 010 Sun-kissed bronzer en deze past perfect bij mijn foundation.

De concealer kun je kopen in Kruidvat voor maar €4,99.

Als highlighter koos ik twee verschillende producten: een vloeibare en een compacte highlighter.

De compacte highlighter waar ik in 2020 het meest naar greep was de Whisper of Gilt highlighter uit de Holiday Collection van Mac, die enkele jaren geleden werd uitgebracht. Ik kreeg deze cadeau en wou deze highlighter graag, again, omwille van de verpakking en de pan van het product. De verpakking trok volledig mijn aandacht, waardoor ik nooit op de naam van deze highlighter had gelet. Enkele maanden geleden was ik mijn collectie aan het bekijken en zag ik dat ik de originele Whisper of Gilt ook had gekocht. Gelukkig draag ik de highlighter dus graag, want deze heb ik nu dus dubbel.

De highlighter kun je kopen op Maccosmetics.be voor €34.

De tweede highlighter komt in een Jelly formule. Niets minder dan de You’re Jelly higlighter van Too Faced in de kleur Bourbon Bronze. In 2020 heb ik veel geëxperimenteerd met creme-producten als basis. Daardoor komen poeder producten mooier en feller uit boven deze basis. De Jelly highlighter ruikt niet enkel heerlijk maar brengt ook prachtig aan. Vandaar dat deze highlighter zeker zijn plaatsje heeft verdiend in mijn favorieten van 2020.

Ik kocht de highlighter in Douglas voor € 27,99.

Voor mijn wenkies ook twee favorieten: Om de wenkbrauwen in vorm te brengen kies ik voor de Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo in de kleur Ebony. Sinds ik deze uitprobeerde, ging er een hele nieuwe wenkies-wereld voor mij open.

Om de wenkbrauwen op zijn plaats te houden; de Revolution Pro Volume and Scult browgel. Deze browgel is niet getint en gebruik ik standaard in mijn wenkbrauwroutine.

De ABH Powder Bro Duo kocht ik in Ici Paris XL voor € 29,50.

De Revolution Browgel kun je kopen op BeautyBay.com voor € 7,75.

Onze basis ligt er, de wenkbrauwen zitten op zijn plaats, tijd voor een gewaagde oogschaduwlook. Daarvoor greep ik in 2020 graag naar het Born To Run palette van Urban Decay. Ik ben niet zo’n standaard liefhebber van de Naked-palettes van urban Decay, maar het Born To Run palette sprak mij onmiddellijk aan. Dit palette brengt mij alle kleuren die ik nodig heb om een wat specialere ooglook te maken. Dit is zeker mijn favoriet van 2020.

Het Born To Run palette kun je kopen op UrbanDecay.be voor € 51.

Als laatste vind ik het altijd moeilijk om een favoriete lipstick uit te kiezen. Dit jaar was dit echter een makkie. Zoals jullie weten volg ik verschillende Youtubers. Toen ik deze lipstick zag, schreef ik deze onmiddellijk op mijn ‘to buy’ lijstje. Ik heb het over niets minder dan de Powder Kiss Lipstick in de kleur Impulsive van Mac. Sinds ik deze formule heb uitgeprobeerd, wil ik graag nog meerdere kleuren aankopen. De formule vind ik uiterst aangenaam: droogt de lippen niet uit, voelt fijn aan en heeft een matte finish. De kleur Impulsive is een warme bruine kleur, die ik prachtig vind staan bij mijn huidskleur en haarkleur. Een nieuwe favoriet vinden wordt dus een echte challenge, want deze heeft mij volledig omvergeblazen.

Een absolute aanrader! De lipstick kun je kopen bij Mac voor € 20.

Zo, dit waren mijn favorieten van 2020. Een fijn make-up jaar met veel nieuwe favorieten. Ik ben benieuwd welke nieuwe releases 2021 zal brengen.

Wat was jouw absolute favoriet van 2020? Ik ben benieuwd!

Love and Kisses

P.S lees ook: Favoriete producten 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s