Retroprints maken via Fotofabriek – Fotofabriek.nl

Call me oldschool, maar geef toe; foto’s afprinten brengt herinneringen toch nog net iets meer tot leven dat een post op Facebook of Instagram? De polaroid lay-out is al enkele jaren weer volledig in de mode en dat brengt een leuk vintage gevoel bij jouw herinnering.

Fotofabriek biedt een rijke keuze aan producten die je kunt personaliseren met jouw herinneringen en foto’s. Je kunt er zelf een fotoboek maken, verschillende soorten wanddecoratie personaliseren, foto’s afdrukken, kalenders maken en nog veel meer.


Ik stelde zelf een setje van 8 retroprints samen die de polaroid lay-out hebben. De foto’s zijn erg makkelijk te bewerken via de online editor op de website. Bij enkele foto’s vond ik het leuk om een tekst toe te voegen. Daarnaast kun je ook zelf decoraties toevoegen en je foto’s dus echt speciaal maken.

De foto’s werden gemaakt door mijn Iphone 8 Plus en zijn dus niet de allerbeste kwaliteit. Dit is wat te zien in de uitgeprinte retroprints, maar ligt eerder aan de kwaliteit van de foto dan aan de uitprint zelf. Fotofabriek biedt ook de optie aan om een UV Hoogglans toe te voegen aan je foto.

Voor een set van 8 retroprints, betaal je € 4,99. Verzending naar België ging erg vlot en na twee dagen werden de prints al geleverd.

Wil je zelf ook enkele “herinneringen” uitprinten of iemand verrassen met een gepersonaliseerd cadeautje, neem dan zeker een kijkje op fotofabriek.nl.

Love and kisses

Dit blogbericht is tot stand gekomen in kader van een samenwerking. Deze retroprints werden mij opgestuurd door fotofabriek.nl in ruil voor een blogbericht. De links in dit blogbericht zijn geen affiliate links. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s