High Glow Mineral Highlighting Powder van Catrice – Review

Ik ben 2021 begonnen met een low buy, nadat ik in november en december 2020 wat ongecontroleerd ben gaan shoppen. Helaas heeft mijn low buy niet erg lang stand gehouden. Het is allemaal fout gelopen toen ik naar Kruidvat ging en ik toch even langs de make-up afdeling wou passeren. Voor ik het wist stond ik met vier nieuwe highlighters en foundation van Catrice aan de kassa. Mijn low buy zal dus maar starten op 1 februari, I guess.

De highlighters waar ik het over heb zijn de High Glow Mineral Highlighting Powders van Catrice. Deze komen in 4 verschillende kleuren:

  • 010 Light Infusion
  • 020 Gold Dust
  • 030 Amber Crystal
  • 040 Pearl Glaze

De lichtste highlighter (010 Light Infusion) liet ik liggen omdat ik minder naar erg lichte highlighters grijp. De andere drie heb ik wel aangekocht en uitgetest.

De highlighters bevatten 8gram, wat best veel is voor een highlighter. De baked highlighters zorgen volgens Catrice voor een ultrafijn en lichtreflecterend pigment. Belangrijk om te weten is dat deze highlighters vegan zijn, zoals de meeste producten van Catrice.

De highlighters geven een natuurlijke glans af, juist wat ik leuk vind om te dragen bij naturelle make-up looks. Ik vind ze niet overdreven glitterig. Wat ik merkte bij de swatches, is dat deze nogal korrelig waren bij het aanbrengen op de huid. Met de juiste borstel merk ik dit echter niet op mijn gezicht.

Hieronder zien jullie de swatches van de drie higlighters:

Conclusie

Ik vind de highlighters echt hun prijs waard. Catrice brengt steeds meer kwalitatieve producten voor een lage prijs, waarbij ik voornamelijk fan ben van de bronzers, blushes en highlighters. Deze stellen ook zeker niet teleur, maar passen volgens mij wel eerder bij een naturelle make-up look dan bij een heftige ‘nights-out’ look.

Hebben jullie recent nieuwe producten uitgeprobeerd? Ik ben benieuwd.

Love and kisses

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s