Over mij

Dag beste lezer en welkom op mijn blog.

Zoals jullie waarschijnlijk kunnen raden aan de titel van mijn website, is mijn naam Maïté. Ik ben 22 jaar en ben dus net begonnen aan de rest van mijn leven. Momenteel ben ik aan de slag als leefgroepbegeleidster binnen een begeleidingscentrum voor uithuisgeplaatste kinderen.

Ik ben afkomstig van Oostende en dus een trotse West-Vlaming. Waar houd ik mij zoal mee bezig? Ik speel volleybal en ga regelmatig fitnessen. Een sport waar ik eerder op een passieve manier van houd is voetbal: Al 10 jaar ga ik elke thuismatch van Club Brugge kijken. My second home dus. Ik lees graag en houd me sinds enkele jaren ook erg bezig met make-up. Mijn favoriete momentje van de dag? ’s avonds even opkrullen in de zetel, met een dekentje en een film kijken.

En dat opkrullen in de zetel doe ik het liefst samen met mijn vriend. We zijn ondertussen drie jaar samen maar kozen om nog niet samen te gaan wonen.

Hopelijk kunnen jullie genieten van mijn blog. Jullie kunnen van mij wekelijks een nieuw blogbericht verwachten en dat meestal op zaterdag morgen. Wil je samenwerken met mij? Ga dan gerust langs op mijn ‘contact’ pagina.

love and kisses

Maïté

Fotoshoot1.jpeg